Stiri

S-a aflat cine este tata Teo de la Survivor România 2021

S-a aflat cine este tata Teo de la Survivor România 2021
Theodor Liviu Goian [Sursa foto: Captură YouTube]
Tata Teo este unul dintre cei mai importanți oameni de la Survivor România. Concurenții din Republica Dominicană depind foarte mult de el.

Theodor Liviu Goian este medicul concurenților din cadrul emisiunii fenomen „Survivor România 2021”, specializat pe acupunctură. Pentru că îi ajută pe concurenți de fiecare dată să se pună pe picioare, tata Teo este unul dintre oamenii pe care atât Războinicii, cât și Faimoșii îl îndrăgesc foarte mult. În cadrul unui interviu, Theodor Liviu Goian le-a dezvăluit tuturor de unde a primit porecla „tata Teo”. Medicul concurenților „ Survivor România 2021” a mărturisit că cei din tabăra albastră i-au spus prima oară „tata Teo”, considerându-l ca pe un tată.

„Am fost chemat la Survivor. Este al doilea sezon. Primul sezon la mine a început mai târziu, probabil în primul sezon nu m-am văzut atât de mult la tv. Acest sezon a început din prima cu probleme de tip medical și de aici aparițiile mele mai dese. La început chiar au fost probleme grave”,  a spus Theodor Liviu Goian.

S-a aflat cine este tata Teo de la Survivor România 2021
Theodor Liviu Goian[Sursa foto: Captură YouTube]

Tata Teo, despre accidentările concurenților

În continuare, tata Teo a vorbit despe accidentările concurenților din Republica Dominicană, spunând că aproape toți au avut probleme de sănătate. Potrivit spuselor sale, cea mai urâtă accidentare a fost cea a lui Jador sau a Lui Lucian Barbu. De asemenea, majoritatea problemelor cu care se confruntă participanții „Survivor România” sunt legate de foame.

„N-au cum să fie separat. Sigur, a depune un efort când nu ai resurse e foarte greu. Mâncarea vine după tot efortul ăla. Apare apoi dezamăgirea celor care pierd și se transpune în plan psihic, iar asta îi doboară și mai tare. Toate contribuie la o îngreunare a traiului până la urmă”,   a mai adăugat Theodor Liviu Goian.

Ceea ce nu știe prea multă lume despre tata Teo, în vârstă de 53 de ani, este că este soț și tată a doi băieți, unul de 24 de ani și unul de 14 ani. Familia lui este obișnuită cu plecările sale dese, Teo lucrând în țări precum Italia, Austria și Franța.

„Am avut șansa să lucrez ca medic sportiv în diverse cluburi. Am lucrat în handbal, în fotbal de sală. Am lucrat o perioadă destul de scurtă la Dinamo 2. Am mai avut șansa să lucrez cu niște cicliști în Italia”, a mai spus Tata Teo.