Stiri mondene

Irisha, eliminată de la Survivor România. Primele declarații: „Am visat acest moment”

Irisha, eliminată de la Survivor România. Primele declarații: „Am visat acest moment”
Irisha din echipa Faimoșilor de la Survivor România a părăsit competiția aseară. Concurenta este de părere că Faimoșii au votat strategic și nu sportiv.

Cu toate că mai avea multe de arătat, așa cum ea a declarat, publicul a decis că este rândul Irishei să părăsească competiția Survivor România. Propuși spre eliminare la Survivor România erau Irisha și Albert. Pentru că Albert a ieșit favorit a făcut o nouă nominalizare și pe lângă el, a făcut o nouă nominalizare și concurentul care a ieșit pe locul doi în topul preferințelor publicului. Propuși spre eliminare au fost Irisha, Elena, Bogdan și Sorin, însă Irisha a acumulat cele mai puține voturi. 

Irisha, eliminată de la Survivor România
Irisha, eliminată de la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Asta este. Am visat acest moment, cumva am avut o vedenie. S-a terminat, îmi pare rau, pentru că avem chestii de demonstrat pe traseu.  Din punct de vedere social nu a fost să fie, nu ne-am înțeles, nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Am crescut în lumi diferite, gândim diferit. Le-am zis băieților că orice ar fi îmi sunteți dragi. Survivor este experiența vieții mele. Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insecte. Am depășit și acest moment pentru că aveam fobie. Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. Sunt chestii pe care nu știam că pot să le fac sau că pot să trec peste. E altceva”, a spus Irisha. 

Zanni, favoritul publicului la Survivor România

„Le mulțumesc din suflet celor care mă votează și mă susțin acasă, deși mi se pare că e atât de greu să mă exprim pentru că e distanța asta atât de mare și chiar nu exprim multe chestii. Simt că am ajuns totuși în sufletul lor. Vreau să oficializez pentru cei de acasă ceva bătut în cuie: echipa Faimoșilor nu este o echipă unită, nu va fi niciodată și toată îmbrățișările și toată bucuria și dragostea este doar de fațadă. În seara asta a început războiul pentru interese și pentru independență și aș vrea ca lumea de acasă să fie foarte atentă să vadă cât de rapid își schimbă unii interesele, cât de rapid se schimbă alianțele. Poate am greșit în trecut, în momentul de față nu greșesc și sunt la fel cu toată lumea, lucru pe care îl pot confirma.Ce văd aia o să spun. M-au provocat în seara asta și a început războiul”, a spus Zanni

Zanni, favoritul publicului la Survivor România
Zanni, favoritul publicului la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Concurentul a spus că nu-i va nominaliza pe concurenții noi pentru că merită o șansă, așa că a decis să o nominalizeze din nou pe Elena, mai ales că s-a produs o nouă schimbare de atitudine între ei, după cum a declarat Zanni. După nominalizare Elena Marin a spus că se aștepta pentru că au fost discuții zilele trecute și i s-a dat de înțeles că va fi propusă spre eliminare din nou. 

Albert, salvat din nou de la eliminare de public

Albert a ieșit favoritul publicului la Războinici și în această săptămână și l-a nominalizat pe Sorin datorită tensiunilor care au avut loc între ei în ultima vreme. Pe locul doi a ieșit Marius Crăciun care l-a nominalizat spre eliminare pe Bogdan. 

„Nu mi-aș putea vota niciodată fratele de aici de la Survivor, și anume Andrei. Oricât de mult aș ști că este votat și susținut de cei de acasă, nu pot să fac asta. Și oricât de mult s-ar putea supăra piteșteanul meu, din păcate trebuie să-l votez pe Bogdan. E singurul care a mai rămas de votat. M-aș bucura totuși să nu plece nimeni de la noi, doar că vedem ce a decis publicul”, a spus Marius Crăciun.