Stiri mondene

Irisha, primele declarații la tv după ce a ieșit din competiția Survivor România: „Am visat cum plecam”

Irisha, primele declarații la tv după ce a ieșit din competiția Survivor România: „Am visat cum plecam”
Irisha, primele declarații la tv după ce a ieșit din competiția Survivor România: „Am visat cum plecam” [Sursa foto: Captură YouTube]
Irisha a făcut primele declarații în direct după ce a părăsit competiția Survivor România.

Irisha este Faimoasa de la Survivor România pentru care competiția s-a încheiat. Artista spune că nu este supărată pe colegii ei pentru nominalizarea făcută pentru că, cel mai probabil, mulți dintre ei nici nu s-au gândit că se va ajunge la eliminarea ei.

„Ei nu s-au gândit că voi ieși din competiție. S-au gândit că sigur mă salvez. Cred că le pare rău sau așa vreau să cred.

Abia aștept să văd următoarea săptămână de Survivor. Cred că lui Zanni îi pare cel mai bine că am ieșit”, a spus Irisha în cadrul emisiunii Teo Show. 

Irisha spune că a plecat din cauza unei strategii făcute de Sebi și Zanni

„A fost o strategie orchestrată de Zanni și Sebastian. Este un concurs în care unul singur câștigă și atunci îi câștig.

Eu nu eram pregătită să plec și mă vedem în finală. Cu părere de rău, dar cumva eram sigură că nu plec. Am fost surprinsă. Din punct de vedere sportiv făceam față și nu vedeam unde ar putea fi problema. După plecarea mea s-a declanșat o răscoală. S-au adunat atât de mulți oameni care mă apreciaz. Abia aștept să ajung în țară să scot câteva piese”
, a mai declarat Irisha. 

Pentru că mulți dintre concurenții care au plecat de la Survivor România și-au presimțit plecarea, Irisha a fost întrebată dacă și ea a simțit, răspunsul fiind unul afirmativ. 

„Am visat un apus foarte frumos, cum plecam. Apoi am visat o chestie despre Culiță și l-am întrebat dacă e adevărat și a zis că da și atunci mi-am dat seama că și primul vis a fost adevărat”, a spus Irisha.