Stiri mondene

Motivul pentru care Andra a plecat de la Vocea României: „Am ajuns acolo și am dat de cu totul altceva, era un joc”

Motivul pentru care Andra a plecat de la „Vocea României
Andra a dat cărțile pe față și le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care a renunțat la „Vocea României”.

Alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă, Andra Măruță a jurizat sezonul opt al emisiunii fenomen „Vocea României”. În sezonul următor, soția lui Cătălin Măruță a decis să pună „stop” rolului de jurat, fiind înlocuită de Horia Brenciu. Nimeni nu a explicat de ce Andra nu a mai continuat să fie jurat al emisiunii până acum. Invitată în cadrul unui podcast, artista și-a deschis sufletul în fața tuturor și a dezvăluit de ce a ales să renuțe la show-ul de talente. Potrivit spuselor sale, Andra nu a fost mulțumită de competiția dintre antrenori, iar așteptările sale fuseseră înșelate. Jurata de la „Românii au talent” este de părere că un antrenor nu trebuie să concureze cu alt atrenor.

Motivul pentru care Andra a plecat de la „Vocea României

Andra, dezamăgită de postura de jurat la Vocea: „ Am ajuns acolo și am dat de cu totul altceva, era un joc”

„Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României. Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. Dacă viața mea eu mi-am ales-o să fie pe pace și pe bucurii, de ce să aleg? 

Motivul pentru care Andra a plecat de la „Vocea României

Ce mi-a plăcut la Vocea României a fost experiența mea ca și antrenor și repetatul ăla cu ei, cântatul. Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume.  Mi-am dorit să fiu acolo, pentru că mulți ziceau că eu sunt vocea. Am ajuns acolo și am dat de cu totul altceva, era un joc. Fiind un show de televiziune am înțeles că așa funcționează. Culmea, mă simțeam acasă, erau oamenii din trustul în care eu sunt și eram ok cu toată lumea. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”,  a povestit Andra.