Stiri

Romanian Music Awards 2022: În perioada 17- 25 septembrie, restricții de circulație în zona centrală din Râmnicu Vâlcea

În perioada 17- 25 septembrie, restricții de circulație în zona centrală din Râmnicu Vâlcea
În perioada 17- 25 septembrie, restricții de circulație în zona centrală din Râmnicu Vâlcea
Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea anunţă o serie de restricţii de circulaţie cu ocazia desfăşurării Romanian Music Awards 2022.

Unul dintre cele mai celebre evenimente de premiere din industria muzicală autohtonă, Romanian Music Awards 2022, revine în acest an cu cea de-a 14-a ediție. După mai bine de cinci de pauză, gala de premiere îi aduce pe aceeași scenă pe unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc în centrul orașului Râmnicu Vâlcea, iar publicul va avea parte de un spectacol incredibil care îmbină aparițiile artiștilor pe covorul roșu cu premierea câștigătorilor. 

„Romanian Music Awards a fost mereu unul dintre cele mai așteptate momente ale anului atunci când vorbim despre industria muzicală din România. După o perioadă marcată de schimbări, de provocări și o pandemie care ne-a ținut departe de evenimentele cele mai iubite, ne dorim să aducem atât publicului larg, cât și artiștilor din țara noastră, ocazia de a se reîntâlni într-un cadru de celebrare”, a declarat Giovanni Francesco, manager general al Music Channel și partener media Romanian Music Awards.

 În perioada 17- 25 septembrie, restricții de circulație în zona centrală din Râmnicu Vâlcea
Romanian Music Awards

Restricții de trafic în zona centrală cauzate de evenimentul Romanian Music Awards

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea  anunţă o serie de restricţii de circulaţie cu ocazia desfăşurării Romanian Music Awards 2022. În perioada 17 septembrie, ora 08.00- 25 septembrie, ora 23.50, se vor aplica restricţii şi devieri de trafic auto.  

Conform oficialilor administraţiei locale, circulaţia pe Calea lui Traian va fi total blocată pe segmentul cuprins între River Plaza Mall şi intersecţia cu bulevardul Tudor Vladimirescu, şoferii urmând a fi dirijaţi pe rute alternative.

Pe 21 şi 22 septembrie, accesul din bulevardul Tudor Vladimirescu către Hotel Ramada este interzis, cu excepţia riveranilor din zona fostei agenţii CFR.

Citeste si: Invitatul de 12! Gaz pe Foc, totul despre reuniunea lor de la 30 de ani de la înființare: „Să folosească campania pentru o strângere de fonduri”

Totodată, în 22 septembrie, între orele 17.00 – 23.50, în zona fostei agenţii CFR se impune restricţie totală de circulaţie. În perioada 17-21 septembrie, locatarii Blocului N2 vor avea acces parţial dinspre Calea Lui Traian către parcarea blocului şi dinspre parcarea blocului, prin viraj stânga, către Calea lui Traian (Nord) sau Bulevardul Tudor Vladimirescu; în 22 septembrie, interval orar 08.00 – 23.50- restricţie totală de trafic. 

 În perioada 17- 25 septembrie, restricții de circulație în zona centrală din Râmnicu Vâlcea
În perioada 17- 25 septembrie, restricții de circulație în zona centrală din Râmnicu Vâlcea

Ce artiști sunt nominalizați la ediția din acest an

Peste 30 de artiști au fost nominalizați la ediția din acest an a Romanian Music Awards. Printre aceștia se numără Connect-R, Smiley, Theo Rose, Johny Romano, Lora, Mira, Dj. Project, dar și mulți alți artiști ai momentului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Romanian Music Awards 2022 (@romanianmusicawards)

Citeste si: Festivalul de Film de la Veneţia 2022: Lista filmelor favorite

„Credem că efortul artiștilor din România merită recunoscut și, în contextul actual, reconectarea într-un eveniment offline între artiști și public este o dovadă clară de susținere a celor care duc muzica românească în cele mai importante clasamente europene”. a mai spus Giovanni Francesco.