Stiri mondene

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre planurile de viitor! Ce schimbări vrea să facă artista în carieră?: „Caut o nouă direcție”

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri  despre planurile de viitor
Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre planurile de viitor [Sursa foto: Facebook]
Alexandra Ungureanu a dezvăluit că este pregătită pentru noi schimbări în carieră. Uite despre ce este vorba!

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Cu multe povești și entuziasm în voce, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!Celebrities” a dezvăluit ce schimbări în carieră urmează să facă și ce planuri de viitor are, în cadrul evenimentului ELLE New Media Awards 2022. După o perioadă în care concertele au fost restrânse, artista s-a bucurat din plin să fie, din nou, în fața fanilor, spunând că a avut parte de o revelație, după ce s-a întors pe scenă.

Având în vedere schimbările care au avut loc în ultima perioadă, Alexandra Ungureanu susține că este în căutarea unei noi direcții muzicale.

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri  despre planurile de viitor
Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre planurile de viitor[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alexandra Ungureanu nu mai este o femeie singură! Vezi cine i-a furat inima artistei. Este un artist cunoscut

„Muzica rămâne. Am avut o revelație vara asta pentru că a fost primul an de după pandemie în care am cântat destul de mult și, în afară de lucrurile pe care le fac din punct de vedere muzical în emisiunea mea, „Duet cu Alexandra”, de pe YouTube, cumva am

avut senzația la un moment dat că am pierdut bucuria asta a scenei sau credeam că a trecut prea mult timp încât să mai am emoția aia. Dar am avut o serie de concerte acustice superbe. Dincolo de asta, muzical, e o perioadă de căutări pentru că piața s-a schimbat foarte mult și simt că sunt aproape să-mi găsesc vocea aceea care a convins oamenii. Acum caut o nouă direcție muzicală.
Bineînțeles, nu o să reinventez roata, dar ceva care să vorbească despre mine în contextul actual.”
 a spus Alexandra Ungureanu, pentru publicația elle.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Ungureanu (@alexandraungureanu)

Ce își doreșe să facă Alexandra Ungureanu în timpul liber?

De asemenea, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a ținut să meționeze faptul că își dorește să se bucure mai mult de excursiile prin țară și să descopere noi colțuri de vis din România. 

„Călătoresc foarte mult în România pentru că s-au deschis atât de multe locuri de cazare care oferă experiențe fabuloase, natură, design special, relaxare. Locuri absolut spectaculoase. Îmi doresc să plec la drum din nou”,  spune artista.

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri  despre planurile de viitor
Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre planurile de viitor[Sursa foto: Facebook]

Alexandra Ungureanu, despre activitatea sa din mediul onine: „Lucrurile pe care le fac mă reprezintă”

Alexandra Ungureanu se bucură de aprecierea a zeci de mii de fani și este tot timpul deschisă către trenduri noi. Tot pentru sursa menționată mai sus, cântăreața a vorbit și despre activitatea sa din social media și ce îi place să transmită comunității sale.

Alexandra Ungureanu, dezvăluiri  despre planurile de viitor
Alexandra Ungureanu, dezvăluiri despre planurile de viitor[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alexandra Ungureanu, despre temerile sale și despre cele mai dificile momente pe care le-a traversat până acum: „Mi-am dat seama cât de fragil este totul”

„Ceea ce fac eu în plan artistic, care transcende și în partea asta de social media, este emoția. Fie că e vorba de muzică, de travel, zona de fashion, este una caldă, prietenoasă, cu care îmi tratez urmăritorii. Le propun lucrurile pe care le-am încercat și îmi plac. Recomand tuturor, dincolo de campaniile pe care le fac. Lucrurile pe care le fac în social media mă reprezintă.”, a mai spus Alexandra Ungureanu.