Stiri mondene

Robbie Williams nu mai cântă la București pe 3 iunie. Festivalul Summer in the City a fost amânat pentru luna august

Robbie Williams nu mai cântă la București pe 3 iunie.
Robbie Williams 
Schimbare în agenda distracțiilor de vară! Organizatorii au anunțat joi, 25 mai, că festivalul Summer in the City se va amâna pentru perioada 18-19 august. Iată în ce zi va urca Robbie Williams pe scena din Capitală!

Deși mai erau doar câteva zile până când fanii lui Robbie Williams aveau ocazia de a își vedea din nou idolul pe scenă, la București, aceștia vor trebui să mai aștepte. Organizatorii D&D East Entertainment au făcut un anunț oficial în cursul zilei de joi, 25 mai: festivalul Summer in the City se va amâna. Astfel că evenimentul la care va cânta Robbie Williams a fost reprogramat pentru data de 18- 19 august  în Piața Constituției, iar fanii care au cumpărat deja bilete și abonamente la festival le vor putea folosi atunci.

Britanicul va urca pe scena din Piața Constituției pe 19 august .  

Robbie Williams nu mai cântă la București pe 3 iunie.
Robbie Williams 

De asemenea, cei care au achiziționat abonamente de 2 zile vor avea posibilitatea, în următoarele 15 zile, să aleagă între a participa la întregul eveniment sau doar într-o singură zi. În cazul participării la o singură zi, organizatorii vor rambursa diferența dintre prețul biletului plătit și prețul unui bilet de o zi. 

Citește și: Enrique Iglesias și-a anulat concertul din Mexic din cauza problemelor de sănătate. Ce spune mama artistului despre starea fiului ei?

"Biletul /abonamentul pentru 3 iunie, atunci când Robbie Williams urca pe scena Summer in the City,va fi valabil pe 19 august, iar ce din 4 iunie   (va fi valabil, nota red.)pentru data de 18 august, când Jason Derulo va aduce un extraordinar show în fața publicului din Capitală", au anunțat organizatorii.

Schimbările nu au loc doar în privința datelor concertelor, ci și a lineup-ului evenimentului. Jason Derulo va urca pe aceeași scenă cu artiștii deja știuți, Robbie Williams, Editors, Calum Scott, Abby Roberts și Nicole Cherry. Mai mult, organizatorii susțin că în curând vor fi anunțați și alți cântăreți pentru Summer in the City.

Robbie Williams nu mai cântă la București pe 3 iunie
Robbie Williams 

Citește și: Veste tristă pentru fanii lui Sam Smith! Artistul britanic și-a anulat participarea din cadrul festivalului Summer in The City 2023 din București

Robbie Williams revine la București după show-ul sold out din aceeași locație din 2015. Hit-uri precum "Let Me Entertain You", "Angels", "Millenium", "She's the One", "I've Been Expecting You" precum și multe altele vor fi cântate din nou în Piața Constituției. Robbie Williams  deține și Guinness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie.