Stiri

Rihanna, in mijlocul unui scandal mediatic după comentariul pe care l-a facut despre propriul ei copil. Ce a putut să spună cântăreața încât fanii au luat foc când au citit

rihanna
Rihanna, in mijlocul unui scandal mediatic după comentariul pe care l-a facut despre propriul ei copil  [Sursa foto: Vogue ]
Fanii au fost revoltați după ce au văzut ce comentariu a făcut Rihanna despre fiul ei.

Rihanna a intrat în vizorul fanilor, după ce a împărtășit mai multe fotografii de la o ședință pe care a avut-o alături de iubitul ei, A$ap Rocky, dar și băiețelul lor. Ea a fost criticată după ce a folosit o expresie din care reiese că bebelușul ei de nouă luni este „atractiv”.

Rihanna, care și-a anunțat recent a doua sarcină în timpul spectacolului de la Super Bowl Halftime, a împărtășit recent câteva fotografii de la uimitoarea ei ședință foto de familie, pentru British Vogue.

Caruselul de imagini a prezentat-o ​​pe cântăreața alături de partenerul ei A$AP Rocky și de fiul lor, care s-a născut în mai 2022. Rihanna a scris în descrierea postării: „Fiul meu este atât de atractiv! Nu-mi pasă!”, potrivit Geo.tv.

rihanna
Rihanna și fiul ei [Sursa foto: Vogue ]

Fanii sunt revoltați după comentariul făcut de Rihanna despre fiul ei de nouă luni

Milioanele de urmăritori ai cântăreței au criticat-o în comentarii, susținând că a fost un gest nebunesc și nepotrivit pentru ea să își numească altfel propriul copil, spunând că „nu era cuvântul potrivit”. 

Citește și: Detaliul care a dat-o de gol pe Rihanna că este însărcinată! Puțini și-au dat seama până ca ea să facă anunțul oficial

Unul dintre comentarii spunea „Cine îi spune asta unui copil?”, ceea ce a determinat-o pe Rihanna să răspundă și să răspundă „Mama lui!!!”, semn că artista nu s-a abținut și a vrut să le răspundă tuturor celor care au criticat-o pentru acest comentariu.

O altă persoană a scris într-un comentariu care a fost șters între timp: „Mai degrabă drăguț, adorabil, nu este un bărbat adult... lol”. La care, Rihanna a răspuns: „Ține-ți labele de puma departe de el și suntem bine!”.

Pe de altă parte, mai mulți fani au susținut-o pe Rihanna și au fost de acord cu remarca pe care a făcut-o despre fiul ei. „Este un rege foarte atractiv”, a scris unul dintre fanii artistei.