Stiri mondene

Rihanna, de nerecunoscut! Artista și-a făcut o schimbare radicală de look

Rihanna, de nerecunoscut! Artista și-a făcut o schimbare radicală de look
Rihanna și-a făcut o schimbare de look! Ce și-a făcut artista la păr i-a lăsat mască pe fani. Uite cum arată cântăreața acum!

Dacă de-a lungul carierei sale, Rihanna și-a obișnit fanii cu părul lung, ondulat  sau prins în codițe, de data aceasta vedeta și-a luat prin surprindere fanii cu decizia ei de a-și schimba radical coafura. Recent, celebra artistă a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre restaurantul Giorgio Baladi din Santa Monica. În imagini putem vedea că Rihanna s-a tuns extrem de scurt, iar fanii de-abia au recunoscut-o. De asemenea, nici ținuta vedetei nu a putut trece neobservată, Rihanna purta o jachetă vintage Dior, un crop top alb, o pereche de pantaloni Chrome Hearts și o pereche de ochelari de soare Versace. În cadrul unui interviu, cântăreața a mărturisit că mereu și-a dorit să aibă părul scurt. Rihanna, de nerecunoscut! Artista și-a făcut o schimbare radicală de look

Rihanna: „Am vrut să fac asta încă de la 14 ani”

Singurul lucru pe care mama nu m-a lăsat să-l fac vreodată a fost să îmi vopsesc părul negru și să îl tund scurt. Am vrut să fac asta încă de când aveam 14 ani, iar ea nu voia să audă de așa ceva. Așa că mi-am pus niște extensii vișinii, și m-au trimis acasă, de la școală. Mi-au spus să le dau jos, sau să le vopsesc brunete. Așa că m-am dus în oraș să îmi cumpăr un spray de păr și să le fac maro închis. Am dat atunci 70 de dolari pe acele extensii…”, a povestit Rihanna.