Stiri

Rihanna promite că va lansa o piesă nouă în curând pentru a celebra cinci ani de la lansarea albumului „Anti”

Rihanna promite că va lansa o piesă nouă
Rihanna promite că va lansa o piesă nouă [Sursa foto: Facebook]
Fanii Rihannei abia așteaptă ca artista să mai lanseze muzică nouă. Și iată că în curând li se va îndeplini marea dorință.

La cinci ani de la lansarea ultimului album, Rihanna le promite noi surprize fanilor ei. Artista spune că va lansa o piesă nouă în curând, potrivit People.

Artista în vârstă de 33 de ani spune că există posibilitatea să sărbătorească cinci ani de la lansarea „Anti” și totodată titlul de „prima artistă de culoare care a stat cinci ani în topul Billboard” prin lansarea unei piese.

Pentru că luna aceasta este una dedicată femeii, Riri a postat pe contul ei de Instagram un videoclip în care a bifat mare parte din realizările sale de până acum.

Rihanna a anunțat că va lansa piesă nouă printr-un schimb de replici pe Instagram

„Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la această eră `Anti`, mulțumesc echipei", a scris Rihanna pe Instagram.

Fanii nu doar că au felicitat-o pentru activittea ei, dar au și întrebat-o dacă nu cumva va mai lansa o piesă nouă.

„Cred că da (ar trebui să lansez o piesă). În curând. Doar una, totuși, lol", i-a scris Rihannei fanului ei. Văzând că i s-a răspuns la întrebare, fanul a continuat și i-a mai adresat una, însă Rihanna nu a mai fost la fel de prietenoasă în răspuns: „R9 (albumul al 9-lea) e ceea ce ne lipsește”, a scris fanul Rihannei, aceasta replicând: „Lasă-mă să mă bucur de moment, nuuu? Lol”

Rihanna promite că va lansa o piesă nouă
Rihanna promite că va lansa o piesă nouă[Sursa foto: Facebook]

„Anti” a fost cel de-al optulea album de studio al artistei, având un succes incredibil. Și pentru că nu s-a mai focusat pe muzică Riri nu a stat degeaba, focusându-se pe afacerile sale. Artista are propriul brand de cosmetice și o linie de lenjerie intimă: Savage x Fenty.