Stiri mondene

Martie este luna dedicată femeii! 10 citate ale unor femei celebre care te vor motiva

 10 citate ale unor femei celebre care te vor motiva
10 citate ale unor femei celebre care te vor motiva [Sursa foto: Hepta]
Aceste citate ale unor femei celebre te vor ajuta să ai mai multă încredere în tine și să mergi mai departe indiferent de situație.

Luna martie este o lună a celebrării femeii, o lună în care ne amintim cu drag de femeile din viața noastră și de rolul important pe care îl au. De altfel, în luna martie, mai mult ca niciodată, orice femeie se simte mai frumoasă, mai respectată și mai iubită, cu toate că aceste sentimente ar trebui să fie resimțite zi de zi, nu doar în luna martie. Femei ca Michelle Obama, Demi Lovato, Rihanna și multe altele, au un cuvânt de spus atunci când vine vorba de puterea pe care o poate avea o femeie. 

1. Michelle Obama 

„Nu există nicio limită la ceea ce noi, ca femei, putem realiza”

Michelle Obama
Michelle Obama[Sursa foto: Hepta]

2. Demi Lovato 

„Nu vă rușinați niciodată de ceea ce simțiți. Ai dreptul să simți orice emoție vrei și să faci ceea ce te face fericită. Acesta este motto-ul vieții mele"

Demi Lovato
Demi Lovato[Sursa foto: Hepta]

3. Rihanna

„Există ceva atât de special la femeie care domină lumea bărbatului. Este nevoie de o anumită grație, putere, inteligență, neînfricare și curajul pentru a nu lua niciodată 'nu' ca răspuns”

Rihanna
Rihanna[Sursa foto: Hepta]

4. Emma Watson 

„În momentele mele de îndoială, mi-am spus cu fermitate: `dacă nu eu, cine?` `Daca nu acum, atunci cand?` Dacă aveți îndoieli similare atunci când vi se oferă oportunități, sper că aceste cuvinte v-ar putea fi de ajutor" 

Emma Watson
Emma Watson[Sursa foto: Hepta]

5. Serena Williams 

„Succesul fiecărei femei ar trebui să fie inspirația alteia. Ar trebui să ne ridicăm reciproc. Asigurați-vă că sunteți foarte curajoase: fiți puternice, fiți extrem de amabile și, mai presus de toate, fiți umile”

Serena Williams
Serena Williams[Sursa foto: Hepta]

6. Jessica Alba 

„Oricât de diferite ar fi femeile, pare că toate împărtășim vina că nu facem suficient. Dacă ar fi să spun ceva, aș spune că, atâta timp cât faceți tot posibilul, este mai mult decât suficient”

Jessica Alba 
Jessica Alba [Sursa foto: Hepta]

7. Beyoncé 

„Trebuie să-i învățăm pe băieții noștri regulile egalității și respectului, astfel încât pe măsură ce cresc, egalitatea de gen să devină un mod natural de viață. Și trebuie să ne învățăm fetele că pot ajunge cât mai sus posibil”

8. Hillary Clinton 

„Drepturile femeilor sunt drepturile omului” 

Hillary Clinton 
Hillary Clinton [Sursa foto: Hepta]

9. Meghan Markle

„Femeile nu trebuie să găsească o voce. Ele au o voce. Ele trebuie să se simtă împuternicite să o folosească, iar oamenii trebuie încurajați să asculte” 

Meghan Markle
Meghan Markle[Sursa foto: Hepta]

10. Dolores Huerta 

„Noi, ca femei, ar trebui să strălucim cu realizările noastre și să nu ne simțim egoiste atunci când o facem. Este o modalitate de a arăta lumii că noi, ca femei, putem realiza lucruri grozave!”

Dolores Huerta 
Dolores Huerta [Sursa foto: Hepta]

Sursa: People

Surse foto: Hepta