Stiri mondene

Rihanna, apariție incendiară! Artista a pozat provocator în natură, îmbrăcată în lenjerie intimă

Rihanna
Rihanna, una dintre cele mai excentrice artiste din industia muzicală, a încins internetul cu cea mai recentă postare a ei. Uite cum s-a lăsat fotografiată!

Rihanna este una dintre cele mai talentate, cunoscute și iubite artiste.De-a lungul anilor, Rihanna a lansat numeroase piese care intrau în topurile muzicale peste tot în lume. În prezent, artista este foarte preocupată de afacerile pe care le deține, se implică și susține brand-ul său. Frumoasa vedetă a pozat în ipostaze incendiare, în aer liber, îmbrăcată într-o lejerie intimă extrem de sexy. Cea mai recentă fotografie din campania de primăvară-vară o surprinde pe Rihanna într-o ipostază HOT. În mijlocul naturii, câștigătoarea Grammy apare îmbrăcată într-un kimono vaporos și transparent și bikini cu motive florale. În această ședință foto, vedeta arată mai bine ca niciodată. 

Rihanna a pozat provocator în natură, îmbrăcată în lenjerie intimă

Rihanna, apariție de senzație pe străzile din Beverly Hills 

Rihanna uimește de fiecare dată cu aparițiile ei incendiare. Recent, câștigătoarea Grammy a lăsat încă o dată inhibițiile deoparte și a avut o apariție de senzație pe străzile din Beverly Hills. Ei bine, se pare că vedeta a reușit să atragă atenția celor din jur. Mai exact, Rihanna a ales să poarte un top transparent.Rihanna, cea mai sexy apariție de pe străzile din Beverly Hills