Stiri

Prințul William al Marii Britanii a avut coronavirus, dar a ținut secret diagnosticul: „Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni”

Prințul William și Kate
Prințul William în vârstă de 38 de ani a avut coronavirus în luna aprilie a acestii an, însă a păstrat totul secret.

Prințul britanic a păstrat diagnosticul secret pentru că nu a vrut să îngrijoreze pe nimeni. Potrivit ziarelor tabloide britanice, Prințul William s-a izolat într-o locație din Norfolk și a fost tratat de medicii Familiei Regale.

„Au fost lucruri importante în desfășurare și nu am vrut să îngrijorez pe nimeni", a spus Prințul William, în cadrul unui eveniment privat, potrivit The Sun.

Aceleași surse au dat și detalii despre starea de sănătate a Prințului din timpul infectării sale cu COVID-19. 

La începutul pandemiei de coronavirus, tatăl lui, Prințul Charles al Marii Britanii în vârstă de 71 de ani a fost testat pozitiv cu coronavirus. Starea lui de sănătate a fost una bună, însă, se pare că a contractat virusul și Prințul William, care nu s-a simțit prea bine.

Ce simptome a avut Prințul William al Marii Britanii?!

În acea lună, Prințul William a continuat să lucreze și a dat 14 apeluri telefonice și video, în ciuda surselor care au dezvăluit că Ducele de Cambridge a fost zguduit de boală. 

„Prințul William a fost lovit destul de puternic de virus. În primă fază el a avut dificultăți de respirație și toată lumea din jurul lui s-a panicat. După ce a fost văzut de medici și testat pozitiv pentru coronavirus, William s-a hotărât că trebuie să se cimporte la fel ca în restul zilelor. Era hotărât să-și îndeplinească angajamentele”, au declarat surse apropiate Casei Regale, potrivit Daily Mail

După ce s-a anunțat că tatăl lui și Primul Ministru s-au infectat cu coronavirus, Prințul a crezut că va spori și mai mult starea de anxietate a națiuni dacă va declara că și el s-a îmbolnăvit.

Așa cum reise din declarațiile lor, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, nu a contractat virusul.