Stiri

Regina Elisabeta a II-a, mesaj emoționant de Crăciun! Suverana i-a adus un omagiu Prințului Philip: „Viața înseamnă și despărțiri definitive”

Regina Elisabeta a II-a, mesaj emoționant de Crăciun! Suverana i-a adus un omagiu Prințului Philip:
Regina Elisabeta a II-a, mesaj emoționant de Crăciun! Suverana i-a adus un omagiu Prințului Philip: [Sursa foto: Captură YouTube]
Regina Elisabeta a II-a a oferit primul mesaj de Crăciun de la moartea soțului ei, prințul Philip. Uite ce mesaj emoționant a transmis Suverana națiunii!

Regina Elisabeta a II-a a petrecut primul Crăciun fără prințul consort Philip, astfel că a ținut să-l omagieze în mesajul său de sărbători, vorbind într-un cadru în care apare și o fotografie cu ei doi. Discursul a fost filmat la începutul acestei luni în Salonul Alb de la Castelul Windsor. Pentru această înregistrare, Suverana şi-a accesorizat ţinuta cu o broşă de safire pe care a purtat-o în luna de miere din 1947 şi pentru portretul realizat cu ocazia Nunţii de Diamant.

Regina Elisabeta a II-a, mesaj emoționant de Crăciun! Suverana i-a adus un omagiu Prințului Philip
Regina Elisabeta a II-a, mesaj emoționant de Crăciun! Suverana i-a adus un omagiu Prințului Philip[Sursa foto: Captură YouTube]

Regina Marii Britanii  nu a vorbit mult despre pandemie, dar le-a transmis urmăritorilor câteva motive pentru care încă se pot bucura de această perioadă din an. 

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a, noi detalii despre starea sa de sănătate! În ce stare se află Regina Marii Britanii

„Deși este o perioadă marcată de fericire și voie bună pentru mulți, Crăciunul poate fi dificil pentru cei care i-au pierdut pe cei dragi.

Anul acesta, în mod deosebit, înțeleg de ce. În lunile de la moartea iubitului meu Philip, mi-au adus alinare căldura și afecțiunea numeroaselor omagii aduse vieții și operei sale – din toată țara, din Commonwealth și din lume. Sclipirea aceea poznașă și întrebătoare era la fel de luminoasă la final ca atunci când l-am văzut pentru prima dată. Dar viața, desigur, constă în despărțirile definitive, precum și în primele întâlniri.
Și oricât de mult i-am duce dorul, eu și familia mea, știu că el și-ar fi dorit să ne bucurăm de Crăciun.

Citeste si: Care este talentul ascuns al Reginei Elisabeta a II-a?! Nimeni nu și-ar fi imaginat asta

Deși Covid înseamnă din nou că nu putem sărbători așa cum ne-am fi dorit, încă ne putem bucura de numeroasele tradiții fericite. Fie că este vorba de colinde, atâta timp cât melodia este cunoscută, împodobirea bradului, oferirea și primirea de cadouri sau vizionarea unui film preferat al cărui final îl știm deja. Ne vedem copiii și familiile lor îmbrățișând rolurile, tradițiile și valorile care înseamnă atât de mult pentru noi pentru că acestea sunt transmise de la o generație la alta, fiind uneori schimbate pentru vremurile pe care le trăim. Văd asta în propria mea familie și este o sursă imensă de fericire.” ,  a declarat Suverana.

Regina Elisabeta a II-a, mesaj emoționant de Crăciun! Suverana i-a adus un omagiu Prințului Philip
Regina Elisabeta a II-a, mesaj emoționant de Crăciun! Suverana i-a adus un omagiu Prințului Philip[Sursa foto: Captură YouTube]

Regina Elisabeta a II-a a anulat petrecerea de Crăciun

Regina Elisabeta a II-a și-a petrecut ziua de Crăciun la Castelul Windsor, la aproximativ 40 de kilometri de capitală, pentru al doilea an consecutiv, după ce și-a anulat planurile tradiționale de a petrece Crăciunul la moșia Sandringham din Norfolk.