Stiri mondene

Regina Elisabeta și-a anulat o vizită oficială în Irlanda la recomandarea medicilor

Regina Elisabeta și-a anulat o vizită oficială în Irlanda la recomandarea medicilor
Regina Elisabeta și-a anulat o vizită oficială în Irlanda la recomandarea medicilor [Sursa foto: Instagram]
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a acceptat sfatul medicilor de a lua o pauză pentru a se mai odihni. Astfel, și-a anulat o vizită în Irlanda.

Regina Elisabeta și-a anulat vizita oficială pe care trebuia să o facă în Irlanda de Nord. Regina în vârstă de 95 de ani a fost sfătuită de medicii săi să mai ia o pauză de la activitățile sale și să pună mai mult accent pe sănătatea sa.

„Regina a acceptat cu reticență recomandările medicale de a se odihni în următoarele câteva zile”, a anunțat Palatul într-un comunicat remis presei, precizând că „majestatea sa este într-o dispoziție bună și este dezamăgită că nu va mai putea vizita Irlanda de Nord, unde urma să participe la o serie de angajamente astăzi și

mâine”. 

Regina Elisabeta și-a anulat o vizită oficială în Irlanda la recomandarea medicilor
Regina Elisabeta și-a anulat o vizită oficială în Irlanda la recomandarea medicilor[Sursa foto: Instagram]

Reprezentanții au ținut să specifice că decizia nu are vreo legătură cu vreo posibilă infectare cu COVID-19. Decizia vine la doar câteva zile după ce Regina Elizabeth a fost văzută folosind un baston la un eveniment public major, când participa la un serviciu de la Westminster Abbey, care marchează centenarul Legiunii Regale Britanice, o organizație caritabilă a forțelor armate.
În 2003, ea fusese fotografiată cu un baston, dar după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale la genunchi.