Stiri

Care este talentul ascuns al Reginei Elisabeta a II-a?! Nimeni nu și-ar fi imaginat asta

Care este talentul ascuns al Reginei Elisabeta a II-a
Care este talentul ascuns al Reginei Elisabeta a II-a
Asistenta Reginei Elisabeta a II-a, Angela Kelly, a dezvăluit ce talent secret are Suverana. Iată ce poate să facă Regina Marii Britanii!

Angela Kelly, asistenta și prietena apropiată a Reginei Elisabeta a II-a, care o cunoaște de mai bine de 30 de ani, a dezvăluit o abilitate neobișnuită a Majestății Sale. Deși este cunoscută pe întreg mapamondul, puține persoane știu ce talent ascuns are Suverana. În cadrul unui interviu, Angela Kelly a dezvăluit că Regina Marii Britanii este un mare imitator și că poate să imite accentele altora. Mai mult, prietena Suveranei a ținut să precizeze că îi imită perfect accentul din Liverpool. 

Citeste si: Dimineața Nebună. Regina Elisabeta a ajuns la spital din cauza epuizării și pentru că „se uită la televizor până târziu”. AUDIO

„Ne distrăm foarte mult împreună. Regina are un simț al umorului rău și este o imitatoare grozavă. Ea poate să imite toate accentele, inclusiv pe ale mele”, a spus Angela Kelly.

Care este talentul ascuns al Reginei Elisabeta a II-a
Care este talentul ascuns al Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a, despre problemele sale de sănătate

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 95 de ani, a trecut printr-o perioadă în care a fost nevoită să se confrunte cu probleme de sănătate. În urmă cu aproximativ două luni, pentru prima dată după mulţi ani, Suverana a petrecut o noapte în spital, iar la sfatul medicilor, Regina Elisabeta a II-a și-a anulat două călătorii importante, una în Irlanda de Nord și cealaltă la conferința climatică de la Glasgow. Regina Marii Britanii a vorbit pentru prima dată despre starea sa de sănătate! Prin intermediul fiului său, Prințul Edward, Suverana a transmis un mesaj. 

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a, gest neașteptat pentru prințul Harry și Meghan Markle

„Este greu de crezut că au trecut peste 50 de ani de când eu și Prințul Philip am participat la prima ședință a Sinodului General. Nimeni nu poate încetini trecerea timpului și, deși ne concentrăm adesea asupra a tot ceea ce s-a schimbat între timp, multe lucruri rămân neschimbate, inclusiv Evanghelia lui Hristos și învățăturile sale.    Nu am avut timp să vorbim despre asta. Bineînțeles, în societatea noastră modernă, bogată în diversitate, bunăstarea națiunii depinde de contribuția oamenilor de toate credințele. 

Care este talentul ascuns al Reginei Elisabeta a II-a
Care este talentul ascuns al Reginei Elisabeta a II-a

Pentru oamenii de credință, ultimii ani au fost deosebit de grei, cu restricții fără precedent în ceea ce privește accesul la confortul și liniștea cultului public. Pentru mulți, a fost o perioadă de anxietate, de durere și de oboseală.  Cu toate acestea, Evanghelia a adus speranță, așa cum a făcut-o de-a lungul veacurilor, iar Biserica s-a adaptat și și-a continuat slujirea, adesea în moduri noi, cum ar fi formele digitale de închinare” a spus Regina Elisabeta a II-a.

 Citește continuarea aici!