- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Reacția dură a lui Mihai Trăistariu: "Sunt puși directori pe pile, banii nu sunt investiți cum trebuie și turismul rămâne în plop. Când faci afaceri cu natura, trebuie să gândești ca la șah.". Ce spune despre dezastrul abătut peste Salina Praid

Salina Praid a fost complet inundată. Conform datelor furnizate de Salrom, în salină au intrat 6 milioane de m³ de apă, echivalentul a 3.000 de bazine de înot olimpice.Tragedia ar fi putut fi evitată, dacă anul trecut ar fi fost făcute lucrările de deviere a râului. Doar că, în locul lor au fost făcute doar niște canale provizorii. Specialiștii susțin că infiltrațiile de apă care au dus la inundarea Salinei Praid erau cunoscute de peste 15 ani.
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook/ Mihai Trăistariu]
Mihai Trăistariu, despre inundarea Salinei Praid:" Oare, nu s-au gândit? Dacă vine un potop, un cutremur? Trebuie să te pui în gardă"
„ Cine e de vină? Când faci afaceri cu natura, trebuie să gândești ca la șah. Tata m-a învățat așa, prin clasa a șaptea: „Ca să câștigi la șah trebuie să gândești cu 7 mutări înainte. Nu faci o mutare și vezi ce se întâmplă”.
Așa e și cu această salină care era în circuit turistic. Oare, nu s-au gândit? Dacă vine un potop, un cutremur? Trebuie să te pui în gardă. Și Cascada Bigăr s-a prăbușit, alt punct de atracție. N-au avut grijă de ea. Aici este vorba și despre turismul românesc, care este praf și pulbere. Malta pare un bolovan în apă, o parcurgi cu mașina în 3-4 ore. Dar turismul bubuie. Când mergi acolo, magazinele și terasele sunt pline de chinezi, de americani.
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook/ Mihai Trăistariu]
„Acum, după inundații, această salină, Praid, de care mulți nu auziseră, până la dezastru, are suficientă reclamă, chiar dacă negativă. Așa că, dacă o repară rapid și o fac și mai spectaculoasă, are deja consolidat brandul. Totul este să ia măsuri cât mai repede, să o pună la punct, să fie redată turismului”, adaugă Mihai Trăistariu.