Stiri mondene

Răzvan Fodor, primele declarații despre imaginile cu soția sa și Ștefan Bănică: „Mi se pare nedrept”! Actorul, motivul pentru care Irina Fodor a mers acasă la artist

Răzvan Fodor, primele declarații despre imaginile cu soția sa și Ștefan Bănică
Răzvan Fodor [Sursa foto: Captură video]
Răzvan Fodor a răbufnit! Actorul a făcut primele declarații despre imaginile cu Irina Fodor și Șrefan Bănică

După aproximativ o săptămână de tăcere, Răzvan Fodor a avut o primă reacție referitoare la articolele care susțineau o presupusă relație între soția sa și Ștefan Bănică. Conform unei publicații de paparazzi, cei doi ar fi fost surprinși intrând în casa artistului împreună. În realitate, însă, lucrurile au fost scoase din context. Sătul de toate zvonurile care circulau în mediul online, Răzvan Fodor a decis să lămurească întreaga situație, spunând că întâlnirea dintre Irina Fodor și soțul Laviniei Pîrva nu a fost una amoroasă, ci una de natură profesională. 

Răzvan Fodor, primele declarații despre imaginile cu soția sa și Ștefan Bănică
Răzvan Fodor[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Irina Fodor, prima reacție după apariția pozelor controversate alături de Ștefan Bănică: „Am hotărât să arăt eu care este adevărul”

Răzvan Fodor, despre întâlnirea dintre soția sa și Ștefan Bănică: „ E nedrept față de fiică-mea. Cum îi explic eu despre ce este vorba?”

„În urmă cu 10 zile ați scris un articol prin care anunțați că a mea soție s-a dus la Ștefan Bănică acasă. 

E ok, înțelegem de foarte mult timp treaba asta, cum se face presa scrisă și mai ales cea de cancan. Am zis să vă spun că mi se pare cumva nedrept. Eu ,de peste aproape 25 de ani, de când fac treaba asta, nu există niciun articol cu mine, un articol în care să fiu implicat într-un scandal.  Bine, și pentru că sunt mai banal și nu sunt atât de spectaculos.
De 14 ani de zile mi-am cunoscut soția și a intrat și ea în centrul atenției.

Răzvan Fodor, primele declarații despre imaginile cu soția sa și Ștefan Bănică
Răzvan Fodor[Sursa foto: Captură video]

Ați scris și despre ea, și despre noi lucruri mișto, și pentru asta vă mulțumim. Dar acum, cu un simplu articol(...) E nedrept față de ea, și de fiică-mea. Fiică-mea, care e o fetiță foarte bine educată.  Mă simt ușor legat de mâini și de picioare. Cum îi explic eu despre ce e vorba? Cei care au făcut pozele, dacă faci zoom-in, zoom-out, sigur mai găsești niște oameni prin fața casei lui Ștefan. Și Lavinia. Această întâlnire a fost bine organizată de 4, 5 persoane. Că așa se repetă pentru o emisiune live!", a fost mesajul transmis de Răzvan Fodor, pe contul personal de Instagram.