Stiri mondene

Irina Fodor, prima reacție după apariția pozelor controversate alături de Ștefan Bănică: „Am hotărât să arăt eu care este adevărul”

Irina Fodor, prima reacție după apariția pozelor controversate alături de Ștefan Bănică
Irina Fodor, prima reacție după apariția pozelor controversate alături de Ștefan Bănică [Sursa foto: Instagram]
După ce presa a scris că ar exista o idilă între Ștefan Bănică și Irina Fodor, prezentatoarea tv a venit cu o explicație.

La o săptămână după ce în spațiul public au apărut o serie de fotografii cu Irina Fodor care mergea acasă la Ștefan Bănică, Irina Fodor a decis să aibă o primă reacție în acest caz.

Irina Fodor, prima reacție după apariția pozelor controversate alături de Ștefan Bănică: „Am hotărât să arăt eu care este adevărul”
Irina Fodor și Ștefan Bănică[Sursa foto: Cancan ]

Citeste si: Răzvan Fodor, primele declarații despre imaginile cu soția sa și Ștefan Bănică Jr.: „Mi se pare nedrept”! Actorul, motivul pentru care Irina Fodor a mers acasă la artist

Irina Fodor, prima reacție după ce au apărut poze în presă care voiau să arate o idilă între ea și Ștefan Bănică

Irina Fodor a publicat pe Instagram mail-ul pe care ea și alți colegi l-au primit, cu scopul de a programa o întâlnire de lucru, pentru show-ul Dancing on ice – Vis în doi. Mai mult, prezentatoarea tv a explicat că la fața locului au fost și alte persoane, dar care nu au fost fotografiate.

Acasă la Ștefan Bănică a fost chiar și soția artistului, Lavinia Pârva. 

Irina Fodor, prima reacție după apariția pozelor controversate alături de Ștefan Bănică
Irina Fodor, prima reacție după apariția pozelor controversate alături de Ștefan Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lavinia Pârva, replică ironică după ce s-a scris că Ștefan Bănică s-a dus acasă cu Irina Fodor: „Pentru ei eu am fost invizibilă”

„De o săptămână, colegii din presă creează titluri care mai de care mai bombastice și preiau în buclă o informație artificială, fără a verifica realitatea.


Întâmplător, împărțim aceeași meserie, pentru că și eu am fost 10 ani reporter, dar am fost învățată, la facultate și de-a lungul timpului, să verific sursele și să lucrez cu dovezi.
Așadar, dacă nu m-a sunat nimeni până acum să mă întrebe cum au stat lucrurile de fapt, fidelă principiilor, am hotărât să arăt eu care este adevărul, ca să nu mai existe discuții aberante și inutile.
Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm. Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat nici un interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea.
Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa initială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vrea să le publice, pentru că nu ar mai fi nimic “spectaculos/scandalos” în așa-zisa lor “paparazzeală a anului”. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.