Lansări muzicale

Raze și Jean Gavril au lansat piesa ”HAI HUI”

Raze și Jean Gavril au lansat piesa ”HAI HUI”
Raze și Jean Gavril au lansat piesa ”HAI HUI” [Sursa foto: Captură YouTube]
Raze și Jean Gavril au lansat videoclipul piesei ”HAI HUI”. Uite cum sună noul single!

Raze și Jean Gavril au lansat de curând piesa “Hai Hui” cu Rus Delia Laura, Gavrila Jean Florin și Bodea Constantin la producție. Noul lor single ”HAI HUI” se găsește pe coloana sonoră a emisiunii de travelling ”Destinația Anului”.

"Mă bucur că am reușit să scriu această piesă alături de Coco (Constantin Bodea) și Delia Rus. A fost un challenge să încep să fac această piesă cu gândul că ea va deveni coloana sonoră pentru o emisiune de travelling- Destinația Anului- care este difuzată, în acest moment, la Prima TV.

Sunt mare fan al călătoriilor prin lume. Chiar am făcut o călătorie-aventură de la Londra până la Barcelona în 23 de zile, făcând autostopul împreună cu fratele meu cu ocazia majoratului lui.

Raze și Jean Gavril au lansat piesa ”HAI HUI”
Raze și Jean Gavril au lansat piesa ”HAI HUI”[Sursa foto: Instagram]

Sunt foarte bucuros că mi-am cheltuit o parte din bani pe călătorit, și astfel am reușit să văd cam jumătate din Europa și am ajuns chiar și până la New York și Washington. Emisiunea sunt sigur că o să vă placă la fel de mult cum ne-a plăcut și nouă să facem piesa. Avem o țară minunată ce trebuie neapărat vizitată mai des și știu că în orice colț se pot găsi aventuri noi și amintiri de neuitat!", povestește Jean Gavril.

Videoclip: Raze și Jean Gavril- HAI HUI