Stiri mondene

Jean Gavril și soția sa, Bianca, au nouă ani de relație. Patru dintre ei au fost la distanță: „Toată lumea a zis că nu o să reușim”

Jean Gavril și soția sa, Bianca, au nouă ani de relație
Jean Gavril și soția sa, Bianca, au nouă ani de relație [Sursa foto: Unica ]
Jean Gavril se declară un om împlinit din toate punctele de vedere și spune că 2020 și 2021 sunt „anii echilibrului”. Artistul

Jean Gavril a fost „Invitatul de 12” de duminică al lui Cosmin Cernat și a scos la iveală cele mai frumoase amintiri din copilăria sa, momentele importante din cariera muzicală, dar și despre soția sa, Bianca, alături de care are deja o relație de nouă ani. Interesant este că din ăștia nouă ani, patru i-au petrecut la distanță pentru că ea a fost plecată la studii în străinătate. 

Jean Gavril și soția sa, Bianca, au nouă ani de relație
Jean Gavril și soția sa, Bianca, au nouă ani de relație[Sursa foto: Facebook]

Jean Gavril, despre cariera sa muzicală: „ Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă” 

Jean Gavril spune că mai are multe de învățat în domeniul muzical, dar chiar și așa, momentan se simte un om împlinit. Întrebat de prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat, cum se simte în aceste momente și cum s-ar putea descrie din punct de vedere emoțional, Jean Gavril spune că este fericit de ipostaza în care se află în aceste momente. 

 

Jean Gavril și soția sa, Bianca, au nouă ani de relație
Jean Gavril și soția sa, Bianca, au nouă ani de relație[Sursa foto: Facebook]

„Aș putea spune destul de ușor unde sunt pentru că acum știu unde mă aflu. Sunt în creștere, în primul rând, învăț. Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta. Și o primesc ca pe o confirmare că am făcut ceea ce trebuie. Am fost și fericit pentru că am făcut tot ceea am făcut și asta m-a făcut să merg mai departe. Sunt un om echilibrat.  Am o viață personală echilibrată alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri. Ne învățăm unul pe altul chestii.  Mă cunosc și știu că și dezechilibrul poate fi productiv”, a spus Jean Gavril

Jean Gavril spune că a fost cel mai puțin inspirat în momentele în care soția lui a fost plecată timp de patru ani la facultate în străinătate. 

„Eu în ăia patru ani am avut de trăit pe partea asta de dragoste, ce trăiesc alții în trei ani. Eu trebuia să trăiesc în trei zile. În weekend, cât timp ne vedeam. Trebuia să stau singur în București.  Toată lumea a zis că nu o să reușim și vreau să fac din relația asta pe care o am, un model. Nimic nu este ușor, dar unde există dorință, se poate. Există vulnerabilitate la bărbați sau niște concepte din astea prin care am trecut și culmea, te fac mai puternic”, a declarat Jean Gavril în cadrul emisiunii Invitatul de 12.