Stiri mondene

Jean Gavril va fi tătic pentru prima dată! Anunțul suprinzător făcut aseară

Jean Gavril va fi tătic pentru prima dată! Anunțul suprinzător făcut aseară
Jean Gavril va fi tătic pentru prima dată! Anunțul suprinzător făcut aseară [Sursa foto: Instagram]
Jean Gavril este în culmea fericirii! Iubita sa, Bianca este însărcinată. Cei doi au anunțat sexul bebelușului

Jean Gavril trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața! Artistul este într-o relație cu iubita sa de nouă ani. După mai multe perioade grele și încercări despre care a povestit și la „Invitatul de 12”, cei doi au reușit să clădească o relație stabilă. 

Jean Gavril și Bianca au trecut la un alt nivel al relației lor și tocmai au anunțat că vor deveni părinți.

Ba mai mult decât atât, artistul a anunțat că va fi tătic de fetiță. Numele bebelușei a fost deja dezvăluit în postarea de pe Instagram prin care au anunțat cu mare bucurie minunea din viața lor. 

„Eu sunt gata să fiu lovit din plin, iar noi abia așteptăm să te cunoaștem, Eva ❤️”, a scris artistul pe contul său de Instagram. 

Jean Gavril va fi tătic pentru prima dată! Anunțul suprinzător făcut aseară
Jean Gavril va fi tătic pentru prima dată! Anunțul suprinzător făcut aseară[Sursa foto: Instagram]

Fanii s-au bucurat nespus când au auzit marea veste, postarea fiind invadadă imediat de like-uri comentarii de felicitări atât de la artiști cât și de la fani.  „Ce parinti misto ai, Eva! Te asteptam”, a scris Feli. „felicitări, bro!”, a scris Florin Dumitrescu, „Felicitări”, a adăugat și Răzvan Fodor. „Ce tare! Veti fi niste parinti tare misto! :)”, a scris un fan. 

Jean Gavril și soția sa, Bianca sunt împreună de nouă ani 

Jean Gavril a povestit în cadrul emisiunii „Invitatul de 12” că el și soția sa sunt împreună de nouă ani, dar patru ani au fost la distanță. Cu toate că au rezistat greu, acei patru ani de relație la distanță au fost edificatori în consolidarea relației lor. 

Jean Gavril va fi tătic pentru prima dată! Anunțul suprinzător făcut aseară
Jean Gavril va fi tătic pentru prima dată! Anunțul suprinzător făcut aseară[Sursa foto: Arhivă Radio Impuls ]

„Eu în ăia patru ani am avut de trăit pe partea asta de dragoste, ce trăiesc alții în trei ani eu a trebuia să trăiesc în trei zile. În weekend, cât timp ne vedeam. Trebuia să stau singur în București.  Toată lumea a zis că nu o să reușim și vreau să fac din relația asta pe care o am, un model. Nimic nu este ușor, dar unde există dorință, se poate. Există vulnerabilitate la bărbați sau niște concepte din astea prin care am trecut și culmea, te fac mai puternic”, a declarat Jean Gavril în cadrul emisiunii Invitatul de 12.