Stiri mondene

Războinicul Sorin, nominalizat spre eliminare la Survivor România!

Războinicul Sorin, nominalizat spre eliminare la Survivor România!
Războinicii au pierdut și al doilea joc de imunitate, așa că au fost nevoiți să facă din nou nominalizări spre eliminare.

Războinicii au făcut nominalizări în cel de-al doilea consiliu al săptămânii. Pentru că Albert a fost deja votat și fetele nu mai pot fi votate spre eliminare pentru că sunt mai puțin de trei, Războinicii au decis că Sorin este cel care trebuie să fie nominalizat spre eliminare. 

Sorin, cu ochii în lacrimi înainte de consiliul de nominalizare

Înainte de a merge la consiliul de nominalizare Războinicii au stat de vorbă și au făcut o strategie de vot. Sorin nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a început să plângă din cauza situației grele. Mai mult, acesta le-a spus colegilor că el este concurentul care ar trebui să fie votat spre nominalizare. 

După ce a aflat că el este Războinicul nominalizat spre eliminare, Sorin le-a spus tuturor că speră ca publicul de acasă să-și dea seama că Albert nu merită să fie favoritul publicului.

„Asta nu înseamnă că trebuie să plec acasă acum. Din păcate suntem într-o situație critică. Nu aș vrea să plece Starlin, de asta am vrut eu să ridic mâna și să spun că eu sunt cel care trebuie să plece acasă. Vreau să ajung până în finală. Aș vrea să mă bucur alături de ei cât mai mult în această competiție”, a declarat Sorin după ce Dan Pavel a anunțat că el este concurentul nominalizat spre eliminare.