Stiri

Ce spune soția lui Sebastian Chitoșcă, despre mesajele pe care le-a primit de la soțul ei: „Este vorba de...”

Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra
Sebastian Chitoșcă și soția sa, Alexandra [Sursa foto: Facebook]
Alexandra, soția lui Sebastian Chitoșcă, a recunoscut că a primit mesajele de la soțul ei. Ce dezvăluiri a făcut soția faimosului?

Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul la Survivor România, încercând să facă rost de un telefon pentru a lua legătura cu soția sa, Alexandra. În ediția de aseară, Sebastian Chitoșcă a recunoscut că a greșit, spunând că a vrut să-i scrie doar două rânduri soției sale, mai exact că o iubește și că îi este dor de ea.

Ce spune soția lui Sebastian Chitoșcă, despre mesajele pe care le-a primit de la soțul ei
Ce spune soția lui Sebastian Chitoșcă, despre mesajele pe care le-a primit de la soțul ei[Sursa foto: Facebook]

Primele declaraţii ale Alexandrei, soţia lui Sebastian Chitoşcă, după ce s-a aflat că i-a scris

În urmă cu câteva momente, soția sportivului, Alexandra, a intrat în direct la „Teo Show” și a mărturisit că a primit mesajele despre care s-a vorbit în consiliul de urgență de la Survivor România. Mai mult, Alexandra le-a dezvăluit telespectatorilor despre problemele pe care Sebastian Chitoșcă le-a lăsat acasă, acesta fiind și motivul pentru care fostul fotbalist nu a mai putut rezista și a decis să facă totul pentru a lua legătura cu soția sa.

Ce spune soția lui Sebastian Chitoșcă, despre mesajele pe care le-a primit de la soțul ei
Ce spune soția lui Sebastian Chitoșcă, despre mesajele pe care le-a primit de la soțul ei[Sursa foto: Facebook]

 „Este vorba de accidentul fratelui său, Sebi a renunțat la cariera lui de fotbal pentru a sta alături de el. Îmi este și greu să vorbesc într-un fel, acum doi ani la Piatra Neamț, fratele lui Sebi a fost lovit de un bărbat în cap și în ureche, acesta a căzut cu capul de podea și acolo a rămas, a avut șanse 5% de viață. A fost în comă, a avut două operații pe creierul mare, creierul mic era invadat de sânge și doctorii au spus că nu o să-și revină, dar Dumnezeu a făcut ca el să fie bine. Noi pentru el ne-am mutat în Germania și suntem alături de el. Referitor la mama lui Sebi, aceasta are probleme cu inima, Sebi este foarte îngrijorat că nu știe cum este și cum rezistă ea.  Când am văzut promo m-am așteptat ca Sebi să fie eliminat, pentru că l-am văzut plângând, apoi am încercat să mă liniștesc. Am avut o scuză în mintea mea și am zis că și Culiță și Sebi au încălcat regulamentul, deci, amândoi trebuie să fie descalificați”, a declarat soția lui Sebastian Chitoșcă la Teo Show.