Stiri mondene

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?!

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?!
În seara aceasta s-a disputat cel de-al doilea joc de imunitate la Survivor România?! Cine este echipa care va fi nevoită să facă nominalizări?!

În seara zilei de sâmbătă se dispută a doua imunitate a săptămânii la Survivor România. Echipa câștigătoare este cea care are parte de un consiliu liniștit fără nominalizare. Faimoșii au fost din câștigătorii la jocul de imunitate și vor avea parte de un astfel de consiliu. 

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?!
Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România?![Sursa foto: Facebook]

Cele două echipe s-au luptat pe un traseu pe apă, Războinicii încercând să le țină piept Faimoșilor, însă norocul a fost de partea echipei roșii.

Faimoșii au câștigat cu scorul de 10 la 5, punctul final fiind adus de Zanni. 

Totemul de imunitate a fost primit de Ștefan, cu toate că acesta are deja imunitate pentru că este în prima sa săptămână din Survivor România. 

Primele declarații ale Faimoșilor după ce au câștigat jocul de imunitate

Culiță: Mi-a plăcut traseul. Sunt supărat pentru ei pentru că ei cu siguranță vor fi nevoiți să scoată un băiat afară.

Am început bine săptămnâna, se pare că la fel am și terminat-o. Ne bucurăm din suflet că am câștigat și nu trebuie să nominalizezi. Pe fiecare îl deranjează când este nominalizat. 

Cosmin: Nu mă simt refăcut 100%. Mă bucur că nu va trebui să nom pe nimeni în seara asta. Îmi pare foarte rău de Răăzboinici pentru că țin foarte mult la ei pentru că suntem de atâta timp aici, dar sunt foarte fericit că noi am câștigat. 

Raluca: Sincer, am intrat cu frică pentru că eu nu sunt o înotătoare foarte bun. Cred că finalul a fost al meu și mă bucur că am putut să aduc puncte pentru că altfel eu eram cea nominalizată pentru că nu am mai adus puncte de o săptămână. 

Războinicii, supărați că vor fi nevoiți să facă o nouă nominalizare

Maria: Nu știu ce răspuns să vă dau. Prima oară am simțit că merge perfect, a doua oară parcă arunca altcineva cu mâna. 

Starlin: Îmi vine să plâng de nervi. Dau totul pe traseu și probabil eu sunt cel care pleacă.

Marius: Suntem cu toții triști, oricât de mult ne-am dorit să câștigăm, se pare că nu am reușit. Nu mă așteptam să fim în situația asta. Îmi doream să câștigăm pentru a avea șanse egale cu Faimoșii. Nu prea avem ce să spunem mai mult, doar să treacă timpul și să vedem ce va fi.