Stiri mondene

Diana Sălăjean, primele declarații după ce Alin a fost ales favoritul publicului: „V-am spus că nu-l aștept acasă”

Diana Sălăjean, primele declarații după ce Alin a fost ales favoritul publicului
Diana Sălăjean a oferit primele declarații după ce soțul ei a fost ales favorit al publicului, după ce a fost nominalizat de colegii lui Războinici.

Weekend-ul trecut am asistat la o situație de excepție la Survivor România. După ce Alin și Marilena au fost nominalizați spre eliminare de către colegii lor, iată că fanii emisiunii au avut un cuvânt de spus. Cei doi au fost voatați masiv și au ieșit favoriții ai publicului, salvându-se de la eliminare. 

Întrebată în cadrul emisiunii Teo Show ce părere are despre situație, Diana Sălăjean, soția lui Alin, a spus că ea se aștepta ca soțul ei să mai rămână în competiție. 

„S-au spus multe. Eram sigură că Alin n-o să vină acasă, eu v-am spus că nu-l aștept. Nu cred că a avut vreo emoție. Eram sigură că o să rămână în continuare”, a declarat soția Războinicului de la Survivor. 

Se sustrage Alin Sălăjean de la muncă?! Ce spune soția lui după declarația controversată a artisului: „Didina mea schimbă becurile acasă” 

Soția lui Alin Sălăjean a vorbit în cadrul emisiunii de ieri și despre conflicul din tabăra Războinicilor după ce unii concurenți, printre care și Alin, au fost acuzați că se sustrag de la „treburile gospodărești”.  De asemenea, Diana a clarificat și afirmația Războinicului referitoare la schimatul becurilor din casă, afimație prin care a lăsat să se înțeleagă că el nu ar face mare lucru în casă. 

Diana Sălăjean, primele declarații după ce Alin a fost ales favoritul publicului

„Eu cred că problema în tabăra Războinicilor este că ei nu au niște sarcini bine definite. Alin nu e genul de om care să se sustragă de la muncă. Deci el dacă știe că într-o zi are de făcut ceva în casă, face. Dar trebuie să i se spună, ăsta e adevărul. Dacă ei și-ar stabili înainte nu cred că ar avea nimeni ce să-i reproșeze pentru că el face ce are de făcut. La fel și acasă, dacă se ardde un bec și eu sunt singură acasă, eu pot să-l schimb pentru că eu sunt foarte descurcăreață, fac prin casă orice. Dar dacă e singur acasă nu vă imaginați că stă pe întuneric până ajung eu.
Alin este cel mai altruist om pe care eu îl cunosc, este un om de echipă, el toate sporturile pe care le-a practicat au fost de echipă, de la fotbal până acum în prezent. Este un bărbat asumat, dar mă repet. Dacă are o sarcină bine stabilită o face. Din propria inițiativă mai greu. Acum eu ce pot să vă zic, noi locuim la bloc, poate el nici nu este obișnuit să meargă să strângă lemne ca să facă focul.

Diana Sălăjean, primele declarații după ce Alin a fost ales favoritul publicului

El nu a vrut să se amestece peste treburile altora. Poate după un anumit timp s-a văzut că Sorin face focul, că Musty strânge cocos, iar el poate și-a căutat altceva de făcut. Dar eu nu înțeleg pentru că în primele emisiuni, Musty chiar l-a lăudat că Alin l-a ajutat. Amândoi sunt prea orgolioși. Alin este un om mai așezat”, a dezvăluit Diana, soția lui Alin Sălăjean de la Survivor România 2021.