Stiri mondene

Răsturnare de situație! Cu cine s-a recăsătorit Dana, văduva lui Sergiu Nicolaescu și cum arată acum

Sergiu Nicolaescu
Sergiu Nicolaescu s-a stins din viață în urmă 10 ani.  [Sursa foto: Facebook Sergiu Nicolaescu ]
Soția lui Sergiu Nicolaescu face tot posibilul pentru a-și duce viața mai departe și se pare că iubește din nou. Iată cu cine s-a recăsătorit văduva regretatului regizor!

Dana Nicolaescu, fosta soție a regretatului regizor Sergiu Nicolaescu, încearcă să-și refacă viața și să meargă înainte. La zece ani de la moartea marelui actor și regizor român, văduva lui s-a recăsătorit.

Răsturnare de situație! Cu cine s-a recăsătorit Dana, văduva lui Sergiu Nicolaescu și cum arată acum

Dana și Sergiu Nicolaescu au trăit o frumoasă poveste de iubire, ei s-au cunoscut în anul 1996, iar în 2005 au decis să meargă împreună în fața altarului, pentru a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu.

Cei doi au trăit o adevărată poveste de dragoste demnă de scenariile scrise de marele regizor, în anii săi de glorie. Sergiu Nicolaescu a iubit-o enorm pe Dana, femeia cu 47 de ani mai tânără decât el, cea care i-a fost soție, prietenă, suflet-pereche și jumătate, partenera care i-a făst alături până în ultimele momente.

Soția lui Sergiu Nicolaescu face tot posibilul pentru a-și duce viața mai departe și se pare că iubește din nou.

Ea a fost surprinsă de jurnaliștii Cancan la cumpărături în prezența noului partener de viață. Se pare că Dana Nicolaescu s-a căsătorit chiar cu medicul care l-a îngrijit pe fostul ei soț. 

Dana, văduva lui Sergiu Nicolaescu, și noul soț
Dana, văduva lui Sergiu Nicolaescu, s-a recăsătorit cu medicul care l-a îngrijit pe soțul ei [Sursa foto: Cancan.ro]

Citește și: Acuzații și reproșuri dure! Marina Almășan și Brândușa Ștefan sunt la cuțite. Ce își reproșează fostele soții ale regretatului Victor Socaciu

Motivul pentru care Dana Nicolaescu s-a îmbrăcat în alb la înmormântarea marelui regizor

Sergiu Nicolaescu a fost cel mai vizionat regizor român și unul dintre cei mai îndrăgiți actori. Maestru s-a stins din viață în anul 2013, cauze ale morţii sale au fost complicaţii cardiace şi pulmonare severe. La întormânatarea marelului regizor, soția lui, Dana Nicolaescu, a purtat atunci un mantou alb, detaliu ce a stârnit numeroase controverse, mulți au numit-o „Văduva albă” și au considerat un gest sfidător.

„N-aţi văzut că era mare la mâneci? Era paltonul fratelui meu. A fost dorinţa lui (n.r. al lui Sergiu Nicolaescu), ca Dana să nu vină îmbrăcată în negru la înmormântarea lui. Prin urmare, ea a îmbrăcat un palton al fratelui meu, ca să-l simtă mai aproape de ea. Aşa fost şi la înmormântarea mamei mele. Nu m-a lăsat să vin îmbrăcată în negru la înmormântarea ei”, a a precizat atunci Iolanda Nicolaescu.

Citește și: Văduva lui Kobe Bryant a obţinut despăgubiri de aproape 29 de milioane de dolari