Stiri mondene

Văduva lui Kobe Bryant a obţinut despăgubiri de aproape 29 de milioane de dolari

Vanessa Bryan, vaduva lui Kobe Bryant despagubiri
Vanessa Bryant a obtinut despagubiri de peste 28 de milioane de dolari [Sursa foto: Hepta]
Comitatul Los Angeles îi va plăti văduvei lui Kobe Bryant despăgubiri de aproape 29 de milioane de dolari, într-un proces cu privire la acuzaţii că poliţişti şi pompieri au distribuit fotografii făcute după tragicul accident de elicopter din 2020, relatează Reuters.

“Ziua de astăzi marchează punctul culminant al luptei curajoase a doamnei Bryant pentru a-i trage la răspundere pe cei implicaţi în acească conduită grotescă. Ea a luptat pentru soţul ei, pentru fiica ei şi pentru toţi cei din comunitate care au avut parte de aceeaşi lipsă de respect pentru familiile lor”, a declarat Luis Li, avocatul Vanessei Bryant.

Li a precizat că despăgubirile sunt de 28,85 milioane de dolari, sumă care include cele 15 milioane de dolari decise ca despăgubiri de un tribunal federal în august 2022, când pompieri şi poliţişti au fost găsiţi vinovaţi de încălcarea intimităţii

şi de provocarea de daune emoţionale.

Citește și: Horoscop mâine, 2 martie 2023: Leii au probleme financiare. Capricornii au parte de reușite în plan profesional

Vanessa Bryant a dat în judecată comitatul Los Angeles, după ce salvatorii au distribuit fotografii cu starul NBA, fiica acestuia şi alte victime ale teribilului accident din 2020

Vandessa Bryant pe covorul rosu
Vanessa Bryant a dat in judecata comitatul Los Angeles

Fotografiile nu au devenit publice, însă cei nouă juraţi au decis în 2022 că faptul că s-au făcut fotografii cu victimele şi s-au trimis imaginile la alte persoane reprezintă o încălcare gravă a intimităţii şi a afectat-o emoţional pe văduva starului din NBA.

Imaginile de la locul accidentului au fost văzute şi de unele dintre soţiile angajaţilor şi chiar şi de barmanul de la un bar unde se afla pentru a bea un adjunct al şerifului

Citește și: VIDEO Avertismentul dur al Shakirei în cel mai recent interviu acordat unui jurnalist mexican. Cea vizata este din nou Clara Chia Marti?

Fotografiile au circulat în mare parte între angajaţi ai biroului şerifului şi pompieri de la diverse staţii, uneori chiar într-un context de divertisment, inclusiv fiind arătate de către unii angajaţi care jucau jocuri video şi de alţii care participau la un eveniment de premiere. Imaginile de la locul accidentului au fost văzute şi de unele dintre soţiile angajaţilor şi chiar şi de barmanul de la un bar unde se afla pentru a bea un adjunct al şerifului.

Kobe Bryant, fiica sa, Gianna, în vârstă de 13 ani, şi alte şapte persoane au murit într-un accident de elicopter pe 26 ianuarie 2020, la vest de Los Angeles, California.( sursa news.ro)