Stiri mondene

Acuzații și reproșuri dure! Marina Almășan și Brândușa Ștefan sunt la cuțite. Ce își reproșează fostele soții ale regretatului Victor Socaciu

Marina Almășan și Brândușa Ștefan sunt la cuțite.
[Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Marina Almășan nu s-a putut abține și a reacționat la declarațiile făcute de Brândușa Simion, văduva lui Victor Socaciu. Care sunt motivele neînțelegerilor?

Marina Almășan a divorțat de Victor Socaciu, în 2012, după 15 ani de căsnicie. Jurnalista l-a acuzat în nenumărate rânduri pe regretatul artist că a înșelat-o cu Brândușa Simion. La mai bine de un an de la moartea lui Victor Socaciu, Marina Almășan a ieșit public cu declarații vizavi de idila sa cu artistul. Din spusele sale rezultă că cei doi ar fi avut o relație extraconjugală, începută în timp ce ambii erau căsătoriți. 

Sunt siderată de cât de limitată este această femeie, cu aceste declarații ale sale  prin care nu încearcă decât să se tot bage în seamă! În primul rând, invocând această relație de 15 ani cu soțul meu de atunci, admite automat că s-a băgat, timp de 3 ani, în familia noastră, înșelându-și și propriul soț si copiii, dar atentând și la liniștea familiei noastre, a copiilor noștri.

În al doilea rând, îl pune într-o situație jenantă și pe Victor. Adică…membru pe atunci în Parlamentul României, ales de popor și pentru credibilitatea și moralitatea lui, el, vezi Doamne, se ținea de amantlâcuri?!? Ce aberații!”
, a spus Marina Almășan pentru CANCAN.RO.

Marina Almășan
Marina Almășan[Sursa foto: Facebook]

Motivele pentru care Victor Socaiu s-ar fi recăsătorit

Marina Almășan îi transmite văduvei lui Socaciu, care ar fi motivele pentru care fostul său soț s-ar fi recăsătorit cu ea imediat  după ce au divorțat.

Prezentatoarea emisiunii „Rivalii” sugerează, totodată, și faptul că Brândușa Simion nu ar fi stat lângă fostul său soț „până în ultima clipă”: 

Citește și: Mesajul tranșant al lui Pique după despărțirea de Shakira și tot scandalul separării care a făcut înconjurul lumii: "Nu imi voi irosi banii să îmi spăl imaginea!"

„Mă întrebați ce anume îi transmit doamnei? O simplă întrebare. Dacă iubirea era atât de mare, de ce Victor nu și-a asumat-o? De ce au trecut 5 ani de la divorț, pentru a oficializa relația? Și asta numai în mare secret și numai atunci când, numit fiind Consul general la Montreal, i s-a spus că, dacă însoțitorul nu e rudă, trebuie să plătească chirie pentru șederea acestuia în spațiile MAE?  Iar Victor era bolnav. Și avea nevoie în permanență de cineva care să-i spele, să-i gătească, să care greutăți. Deci avea nevoie de însoțitor”. (...)  Stimată doamnă SIMION! Când există iubire, nu mai stai pe gânduri. Dacă ești om liber, îți asumi relația în mod public și mergi deschis alături de cel pe care îl iubești. Asta dacă nu te simți vinovat pentru ceva!  Îmi amintesc că eu și Victor ne-am căsătorit la doar câteva luni după ce amândoi am fost liberi. Și nu ne-am ferit niciodată să ne afișăm iubirea. Ba dimpotrivă, am fost mereu amândoi mândri de ea! Probabil doamna Simion crede că, prin astfel de declarații puerile, mă lovește pe mine. Însă în primul rând îl lovește, chiar și după moarte,  pe cel pe care zice că l-a iubit .  Discutabil și acest , având în vedere împrejurările în care Victor și-a petrecut ultima parte a vieții și, mai apoi, a murit. Da, da,  știu, . Poate o să demontăm cândva și aceste bazaconii”.

Marina Almășan
Marina Almășan[Sursa foto: Facebook]

 

Văduva lui Victor Socaciu suferă cumplit după moartea lui

 

Moartea soțului ei i-a lăsat răni adânci în suflet, care nu s-au vindecat nici după aproape doi ani după ce s-a stins din viață. Brândușa Simion se declară șocată de declarațiile făcute de jurnalistă și nu înțelege scopul acestui scandal. văduva lui Victor Socaciu a declarat, recent, într-o emisiune TV, că a împărțit alături de regretatul artist nu mai puțin de 15 ani din viață.

Citește și: Miley Cyrus, pregatită să spună tot adevărul din spatele căsniciei cu Liam Hemsworth: "Era o relație toxică. Toata lumea a dat vina pe ea pentur divorț!"

„Peste așa ceva nu se poate trece cu ușurință. Este dispariția unui om cu care ai împărțit și bune și rele. 15 ani din viața mea și din viața lui.  L-am cunoscut la un eveniment tot aici, la Ploiești, în 13 decembrie 2005. Am mai avut câteva colaborări. Pe mine de el m-a legat dragostea pentru muzică, felul lui de a fi. Era un om extraordinar de bun și calm”, a spus ultima soție a lui Victor Socaciu