Stiri mondene

Raluca Bădulescu are un nou iubit: „Sunt îndrăgostită”! Cine este și cu ce se ocupă tânărul care o face să zâmbească pe jurata emisiunii „Bravo, ai stil!”

Raluca Bădulescu are un nou iubit
Raluca Bădulescu are un nou iubit [Sursa foto: Instagram]
Raluca Bădulescu este într-o nouă relație! Vedeta de la Kanal D s-a afișat pentru prima dată cu noul iubit. Cum au fost surprinși cei doi?!

Raluca Bădulescu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, își surprinde din nou fanii. Jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” a fost surprinsă alături de un bărbat misterios, la nici trei luni de la despărțirea de Florin Stamin. Vedeta de la Kanal D a confirmat că trăiește o nouă poveste de dragoste, fiind extrem de îndrăgostită. Noul iubit al vedetei, pe nume Rareș, este medic, care a ieșit de pe băncile facultății abia anul trecut.

Bărbatul este amator de distracție și deseori se fotografiază în locurile exclusiviste unde petrece în preajma Capitalei.

Raluca Bădulescu are un nou iubit
Raluca Bădulescu are un nou iubit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Raluca Bădulescu a dezvăluit care este secretul unei siluete de invidiat! Cum a reușit jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” să ajungă la 50 de kilograme?!: „Mă simt bine în pielea mea”

E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin.

Da, pot spune că sunt îndrăgostită.”
, a spus Raluca Bădulescu, pentru wowbiz.ro.

Raluca Bădulescu are un nou iubit
Raluca Bădulescu are un nou iubit[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Raluca Bădulescu are un nou iubit
Raluca Bădulescu are un nou iubit[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Raluca Bădulescu, despre despărțirea de Florin Stamin

În urmă cu doar câteva zile, Raluca Bădulescu  a confirmat că atât ea, cât și Florin, și-au refăcut viețile în urma despărțirii care s-a produs după 13 ani de relație.

La momentul respectiv, jurata de la „Bravo, ai stil!” spunea că nu își dorește să ofere mai multe detalii și susținea clar și răspicat că Florin este și va rămâne cel mai important bărbat din viața sa, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Citeste si: Raluca Bădulescu le răspunde celor care spun că e anorexică: „Sunt foarte, foarte bine”

Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât demult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele. Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut „Îngerul” și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane” a declarat Raluca Bădulescu, la momentul respectiv.