Stiri mondene

Prințul Harry și Meghan Markle vor acorda primul interviu de la plecarea lor de la Casa Regală

 Prințul Harry și Meghan Markle, interviu cu Oprah
Prințul Harry și Meghan Markle îi vor acorda un interviu jurnalistei Oprah, fiind primul interviu de când cei doi au ales să plece de la Casa Regală.

Ducii de Sussex au eintrat în lumina refelctoarelor după ce au anunțat că va veni pe lume cel de-al doilea copil al familiei. Anunțul a fost făcput duminică, 14 februarie, de ziua indrăgostiților, fiind și ziua în care Prințesa Diana a anunțat că este însărcinată cu Prințul Harry.

După ce s-a dat marea veste că Meghan Markle este din nou însărcinată, iată că cei doi Duci au acceptat să stea de vorbă cu jurnalista Oprah Winfrey, fiind primul interviu de când Prințul Harry și Meghan Markle au plecat de la Casa Regală a Marii Britanii.

Interviul se va difuza pe 7 martie și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură, mai ales că vor dezvălui și detalii din culisele plecării lor din Marea Britanie.

„Oprah Winfrey va sta de vorbă cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu amplu, care va acoperi subiecte diverse, de la sosirea ei în casa regală, căsătorie, maternitate, activităţi filantropice şi până la felul în care îşi gestionează viaţa de zi cu zi sub o presiune publică imensă. Apoi, lor li se va alătura şi prinţul Harry, când vor discuta despre stabilirea lor în Statele Unite, speranţele lor de viitor şi visurile pe care le au pentru familia lor tot mai mare”, au transmis reprezentanţii postului CBS într-un comunicat.