Stiri mondene

Încă un bebeluş la Casa Regală! Prinţul Harry şi Meghan Markle aşteaptă al doilea copil

Prinţul Harry şi Meghan Markle aşteaptă al doilea copil
Ducii de Sussex au anunţat în mod oficial, duminică, 14 februarie, că aşteaptă al doilea copil.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan, Ducesa de Sussex, aşteaptă al doilea copil, a declarat duminică un purtător de cuvânt al cuplului pentru agenţia britanică de ştiri Press Association, preluată de DPA şi AFP. În plus, cuplul regal a făcut publică o fotografie alb-negru realizată de un prieten în care se poate vedea că sarcina este destul de avansată.  

„Ducele şi Ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi că vor avea al doilea copil”, a spus purtătorul de cuvânt.

Alfie, Alexandra și Diana au ajuns în vârful primelor cote de pariuri pentru numele pe care îl va purta cel de-al doilea copil al cuplului regal. Bebelușul se va naște, cel mai probabil în America și va fi un cetățean american. Al doilea copil al Prințului Harry va fi al optulea în linie la tron. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle aşteaptă al doilea copilCei doi mai au un copil, pe Archie, pe care au ales să-l crească departe de Marea Britanie. Harry şi Meghan au renunţat la datoriile regale în ianuarie 2020 şi s-au mutat alături de fiul lor în California de Sud pentru a trăi o viaţă mai independentă, departe de atenţia presei britanice. 

Meghan Markle a pierdut o sarcină în 2020

Meghan Markle a rămas însărcinată în 2020, dar din păcate a pierdut copilul și a ales să vorbească deschis despre pierderea suferită la câteva luni distanță. 

„A pierde un copil înseamnă o durere aproape insuportabilă, trăită de multe, dar despre care puţine vorbesc", a scris Meghan într-un material publicat de New York Times.