Stiri mondene

Legătura incredibilă dintre anunțul sarcinii lui Meghan Markle și cel al Prințesei Diana

Legătura incredibilă dintre anunțul sarcinii lui Meghan Markle și cel al Prințesei Diana
Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat pe 14 Februarie, de Ziua Îndrăgostiților, că așteaptă cel de-al doilea copil.

Bucurie mare la Casa Regală a Marii Britanii. Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat prin intermediul unei fotografii alb-negru că așteatpă al doilea copil al familiei. Anunțul a fost făcut pe 14 Februarie, când da, cu toții știm că este Valentine`s Day, însă tot în această dată s-a mai petrecut ceva cu adevărat emoționant.

În urmă cu 37 de ani, tot în ziua de Sfântul Valentin, şi anume pe 14 februarie 1984, pe atunci soţia Prinţului Charles era subiectul principal în ziare, cu anunţul că este din nou însărcinată. Prințesa Diana a făcut publică vestea pe 13 Februarie pentru a le da șansa ziariștilor să publice în ziare a doua zi. În ziarul britanic Daily Mail, de exemplu, ştirea apărea cu titlul „Secretul din spatele acelui zâmbet: un bebeluş", însoţită de o poză cu Prinţesa Diana în vârstă de doar 22 de ani, mai strălucitoare ca oricând, de la un eveniment recent.

Prințesa Diana a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil pe 14 februarie

Prințesa Diana l-a născut pe Harry la vârsta de 22 de ani

Potrivit unui ziar arhivat Daily Express din acea vreme, sarcina Dianei a fost făcută publică într-o declarație de la palatul Buckingham în care se spune că regina Elisabeta și prințul Philip sunt „încântați” de veste, adăugând că Diana, care avea atunci 22 de ani, nu avea „nicio preferință”, indiferent dacă este un băiat sau o fată, scrie People

Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, și Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, și-au anunțat vestea despre sarcină duminică, cu o uimitoare fotografie alb-negru care a fost făcută de la distanță prin iPad de prietenul lor și fotograf de lungă durată, Misan Harriman. Cu un zâmbet larg pe față și desculț, Harry se uită cu drag la Meghan, care își mângie bebelușul din pântec în timp ce stă în poala lui.