Stiri mondene

Prințul Harry a dezvăluit cum și-a pălmuit unul dintre agenții de securitate în timp ce se afla sub influența alcoolului

Prințul Harry a dezvăluit cum și-a pălmuit unul dintre agenții de securitate în timp ce se afla sub influența alcoolului
Prințul Harry 
Prințul Harry l-a pălmuit pe unul dintre paznicii săi, poreclit „Billy the Rock”, după o noapte de băut intens în Paris.

În cartea sa „Spare”, Prințul Harry a dezvăluit că și-a lovit propriul agent de securitate în timp ce era beat într-o noapte în Paris. În cartea sa-bombă Spare, Ducele de Sussex a povestit cum l-a atacat pe unul dintre polițiștii din Scotland Yard care erau responsabil de îngrijirea lui.

În carte, Ducele de Sessex  spune: „Când Billy the Rock m-a escortat înapoi la hotel, am încercat să mă bat cu el.

Am mârâit la el, m-am aruncat asupra lui, i-am plesnit capul. „Abia a reacţionat. S-a încruntat doar ca un părinte ultra-răbdător. L-am pălmuit din nou. L-am iubit, dar eram hotărât să-l rănesc. „M-a mai văzut așa înainte. O dată, poate de două ori. L-am auzit spunând unui alt bodyguard: „Este o mână în seara asta”.

Prințul Harry a dezvăluit cum și-a pălmuit unul dintre agenții de securitate în timp ce se afla sub influența alcoolului
Prințul Harry[Sursa foto: Captură YouTube]

Prințul Harry continuă să explice cum Billy și un alt ofițer l-au „ turnat ” în pat.

Dar Ducele susține că a reușit să se ridice înapoi, să treacă pe lângă ei și să meargă singur de-a lungul Senei.

Citește și: Prințul Harry, detalii picante despre întâlnirile fierbinți cu Meghan Markle!: "Am vrut să punem semnul "Nu deranjați" la ușă, dar nu am mai apucat!"

Într-un alt segment șocant al cărții, Harry a povestit cum a condus prin tunelul din Paris unde a murit Prințesa Diana pentru a-și recrea ultimele momente. La vremea respectivă, Ducele avea 23 de ani și se afla la Paris pentru Cupa Mondială de Rugby și i-a cerut șoferului său să fie dus prin tunelul Alma, acolo unde Diana și-a pierdut viața pe 31 august 1997.

Prințesa Diana
Prințesa Diana

Prințul Harry spune că a cerut să fie condus cu 65 mph- viteza cu care conducea mama lui înainte de tragicul incident. El a spus: „Întotdeauna mi-am imaginat tunelul ca pe un pasaj perfid, în mod inerent periculos, dar a fost doar un tunel scurt, simplu, fără preturi”. A vorbit cu William după călătorie, iar Prințul de Wales a recunoscut că a trecut el însuși prin tunel. Harry a scris: „ După aceea am vorbit mai întâi despre accident. Cea mai recentă anchetă. Am fost amândoi de acord că mai sunt multe de descoperit”.

Cartea de memorii a prințului Harry a intrat în Cartea Recordurilor

Cartea de memorii a prinţului Harry, Spare (Rezerva), a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile, intrând în Guiness Worls Records. La doar o zi după lansare, Nemira a epuizat întregul tiraj de 15.000 exemplare, stabilind un record pentru orice carte de non-ficţiune publicată vreodată de editură. Pentru a onora cererea fără precedent, se află în pregătire al doilea tiraj de 25.000 de exemplare, disponibil la precomandă online şi în librării de vineri, 20 ianuarie.

Cartea de memorii a prințului Harry a intrat în Cartea Recordurilor
Cartea de memorii a prințului Harry a intrat în Cartea Recordurilor

În Marea Britanie, SUA şi Canada cartea a ajuns la 1,43 milioane de exemplare vândute în prima zi. Volumul de memorii a fost lansat în SUA cu un tiraj de 2,5 milioane de exemplare, iar un al doilea tiraj a fost programat pentru a răspunde cererii uriaşe.

Citește și: Prințul Harry nu a considerat „necesară” căsătoria Regelui Charles cu regina consoartă Camilla. Ducele de Sussex susține că soția tatălui său este o persoană „periculoasă”

Titlul cărţii provine dintr-o zicală veche în cercurile regale şi aristocratice: că primul fiu este un moştenitor al titlurilor, puterii şi averii, iar un al doilea este, prin urmare, o rezervă, dacă i se întâmplă ceva primului născut. Sentimentul lui Harry de a fi „rezervă" este tema cărţii sale, descriind de-a lungul capitolelor copilăria, anii de şcoală, cariera sa în armata britanică, relaţia cu părinţii şi fratele său şi viaţa cu Meghan la curte, nunta şi căsătoria până la propria lor experienţă de părinţi.