Stiri

Primele informații despre John Wick 4. Un celebru actor revine pe marile ecrane

Primele informații despre John Wick 4. Un celebru actor revine pe marile ecrane
[Sursa foto: Facebook ]
Un celebru actor revine pe marile ecrane, pentru filmul "John Wick: Chapter 4". Iată care sunt noile informaţii despre producţie.

 Avem toate informaţiile necesare pentru noul film în care Keanu Reeves are rolul principal. Un actor celebru a fost confirmat că va reveni în "John Wick: Chapter 4".

Ce actor celebru revine în John Wick: Chapter 4

  Fanii francizei John Wick sunt în extaz, pentru că unul dintre cei mai apreciaţi actori, Ian McShane, va reveni pentru al patrulea capitol al producţiei.

Actorul de 78 de ani îl va interpreta din nou pe Winston, la fel care în precedentele trei filme "John Wick". "Nu aş putea fi mai fericit, pentru că îi urez din nou bun venit lui Ian McShane, în John Wick: Chapter 4. Nu este doar un actor incredibil, ci şi un colaborator indispensabil, care a ajutat la definirea lumii John Wick", a declarat Chad Stahelsky, regizorul filmului.

Primele informații despre John Wick 4. Un celebru actor revine pe marile ecrane

 McShane li se va alătur astfel celorlalţi membri ai distribuţiei confirmaţi deja, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Rina Sawayama, Shamier Anderson şi Lance Reddick. Actorul britanic a apărut de curând în serialul "American Gods", iar în trecut a câştigat un premiu la Golden Globe Awards, pentru rolul său din "Deadwood". 

 Deşi ar fi trebuit să aibă premiera pe 21 mai 2021, filmul "John Wick: Chapter 4" nu va putea fi urmărit în acest an, din cauza întârzierilor provocate de pandemia de coronavirus. Filmările nici s-au încheiat încă, acestea având loc în Franţa, Germania şi Japonia. Data oficială pentru lansarea acestui film este 27 mai 2022. 

 În planul producătorilor se află şi "John Wick 5". Directorul Lionsgate, Jon Feltheimer declara anul trecut că filmele John Wick 4 şi John Wick 5 se vor produce în acelaşi timp. Asta era înainte de pandemie, însă. Restricţiile împotriva Covid-19 le-au dat peste cap planurile producătorilor, iar în această vară se va filma doar pentru John Wick 4. Totuşi, pentru partea a cincea a francizei, se pare că pre-producţia a început deja la Berlin. Sunt veşti bune aşadar pentru fanii filmelor cu actorul Keanu Reeves în rolul principal. Este foarte posibil ca în 2022 şi în 2023 să vedem cele două filme pe ecrane.