Stiri

Cinci filme memorabile în care a jucat impecabil Keanu Reeves

Cinci filme memorabile în care a jucat impecabil Keanu Reeves
Keanu Reeves şi Sandra Bullock în Speed [Sursa foto: Facebook]
Keanu Reeves este unul dintre cei mai iubiţi actori de la Hollywood, atât pentru filmele memorabile în care a jucat, cât şi pentru caracterul său frumos.

 Ajuns la 56 de ani, Keanu Reeves este unul dintre titanii filmului de la Hollywood. A jucat în 57 de filme, de la comedii romantice, la drame sau SF-uri de acţiune. Actorul s-a adaptat de fiecare dată rolului şi a impresionat prin versatilitatea sa. În continuare, vedeţi care sunt cele cinci filme senzaţionale, în care Keanu Reeves şi-a interpretat impecabil personajele.

Cinci filme memorabile în care a jucat impecabil Keanu Reeves

Top cinci filme cu actorul Keanu Reeves

 1. Speed (1994)

Un film care te ţine cu sufletul la gură pe întreaga sa durată este "Speed", o producţie în care Keanu Reeves joacă alături de Sandra Bullock. Keanu trebuie să-i salveze pe pasagerii unui autobuz vizat de un atac cu bombă. Filmul a fost extrem de apreciat, având încasări de peste 350 de milioane de dolari şi fiind premiat de două ori la Oscar, pentru cele mai bune efecte sonore şi pentru cel mai bun sunet.

 2. John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019)

Un alt film de acţiune în care Keanu Reeves joacă exemplar. Fuga lui Keanu de o legiune de asasini plătiţi să îl omoare a fost foarte apreciată atât de critici, cât şi de public. Producţia a avut încasări de 326 de milioane de dolari în primele zece zile de la lansare, acesta fiind un record absolut pentru franciză.

 3. The Matrix (1999)

The Matrix este primul film al francizei cu acelaşi nume şi considerat de mulţi şi cel mai bun. Rolul lui Neo, interpretat de Keanu Reeves, este cu siguranţă cel mai cunoscut rol al actorului. 

 4. River's Edge (1986)

La acea vreme, "River' Edge" a fost unul dintre cele mai controversate filme. Însă criticii de film l-au preţuit enorm pentru prestaţiile actorilor Keanu Reeves, Ione Skye Leitch, Daniel Roebuck şi Dennis Hopper. Toată acţiunea este concentrată în jurul unor adolescenţi şi unei crime.

 5. My Own Private Idaho (1991)

Acest film spune povestea a doi prieteni care pleacă împreună într-o călătorie de descoperire a sinelui. Din Portland, aceştia ajung până la Roma, pentru a o găsi pe mama lui Mike, personaj interpretat de River Phoenix.