Stiri mondene

Primele declarații ale lui Radu Vâlcan după botezul celui de-al treilea copil: „A fost ceva foarte intim, așa cum ne-am dorit”

Primele declarții ale lui Radu Vâlcan după botezul celui de-al treilea copil
Radu Vâlcan [Sursa foto: Facebook]
Radu Vâlcan o oferit primele declarații după botezul celui de-al treilea copil. Cum a fost momentul creștinării?!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au organizat în weekend botezul celui de-al treilea copil, Adrian. La petrecere au participat extrem de multe vedete din showbiz-ul autohton, care s-au distrat pe cinste. Fosta actriță și prezentatorul TV au avut și o tematică, aceasta fiind „Cei 3 purceluși”. După ce a postat primele imegini de la eveniment, Radu Vâlcan a făcut și primele declarații despre botezul fiului său.

Primele declarții ale lui Radu Vâlcan după botezul celui de-al treilea copil
Radu Vâlcan[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Adela Popescu și Radu Vâlcan oferă publicului prima imagine cu mezinul familiei, Adrian: „Aștept păreri despre cine cu cine seamănă”

„A fost un eveniment pentru care ne-am decis în scurt timp. El era programat în toamna anului trecut, dar din cauza faptului că amândoi ne îmbolnăvisem în acea perioadă, a trebuit să amânăm cu două zile înainte. Și ne-am hotărât acum și am zis să facem botezul, deoarece copilul are deja 10 luni, mai mult alergăm după el prin biserică.

(...) Am avut sprijinul prietenei noastre Ioana, care ne-a ajutat foarte mult și s-a ocupat de toate detaliile
”, a spus Radu Vâlcan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)

Radu Vâlcan, detalii despre momentul creștinării: „A plâns foarte puțin”

În continuare, prezentatorul TV dat detalii și despre momentul creștinării, dar și despre petrecerea cu tematică pe care au organizat-o.

Primele declarații ale lui Radu Vâlcan după botezul celui de-al treilea copil
Primele declarații ale lui Radu Vâlcan după botezul celui de-al treilea copil[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adela Popescu, dezvăluiri inedite după 10 ani de relație cu Radu Vâlcan! Cum reușesc să se înțeleagă atât de bine?!: „Totul face parte din farmecul vieții”

„A plâns foarte puțin în Biserică, în momentul în care l-au băgat în cristelniță, dar asta și pentru că era obosit, nu dormise înainte, îi era fomică... Până la urmă s-a liniștit, l-a luat Adela în brațe și totul a decurs bine.(...) Tematica a fost una funny, specială, drăguță: cei trei purceluși.(...) A fost ceva foarte intim, așa cum ne-am dorit. Am avut vreo 40 de oameni, familie și oameni dragi nouă, oameni cu care ne cunoaște de foarte mulți ani”, a mai adăugat Radu Vâlcan.