Stiri mondene

Adela Popescu, dezvăluiri inedite după 10 ani de relație cu Radu Vâlcan! Cum reușesc să se înțeleagă atât de bine?!: „Totul face parte din farmecul vieții”

Adela Popescu, dezvăluiri inedite după 10 ani de relație cu Radu Vâlcan
Adela Popescu, dezvăluiri inedite după 10 ani de relație cu Radu Vâlcan [Sursa foto: Facebook]
Adela Popescu a vorbit despre relația cu soțul ei, Radu Vâlcan. Uite care este secretul din spatele unei căsnicii armonioase!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc și sunt și acum împreună, după 10 ani, având și trei copii frumoși. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a unei dintre cele mai populare telenovele românești, „Iubire şi onoare”. În cadrul unui interviu oferit pentru publicația Viva.ro, prezentatoarea de televiziune a vorbit despre relația cu soțul ei.

Adela Popescu, dezvăluiri inedite după 10 ani de relație cu Radu Vâlcan
Adela Popescu, dezvăluiri inedite după 10 ani de relație cu Radu Vâlcan[Sursa foto: Facebook]

„În această perioadă este mult mai dificil. Am fost foarte aproape să avem timp pentru noi, când el voia să mă ducă în Roma de ziua mea. Din păcate, nu am apucat să mai plecăm, dar, când ne-am întors, am avut o seară perfectă acasă, cu mâncarea pe care mi-o doream, într-un spațiu în care mă simt fericită și în confort. Cred că asta contează când ajungi la un moment în care familia arată exact așa cum ai visat”, a spus Adela Popescu.

Adela Popescu, despre secretul unei relații longevive: „Suntem noi înșine”

Mulți se întreabă cum au reușit Adela Popescu și Radu Vâlcan să aibă o relație așa de longevivă, mai ales în timpurile noastre când auzim tot mai des de despărțiri în lumea showbiz-ului autohton. Vedeta a recunoscut că nu este vorba despre nimic special în mod anume, ci doar despre simplitate și despre faptul că știu să nu încerce să fie altcineva sau ceva ce nu sunt. 

Citeste si: Adela Popescu, dezamăgită de vacanța la munte alături de Radu Vâlcan și cei trei copii! Ce a pățit, de fapt, vedeta: „Nu mai venim”

„Suntem noi înșine. Am învățat să ne cunoaștem atât de bine, încât nu mai este nevoie să spunem unele lucruri. Ne acceptăm și cu bune, și cu rele. Și mergem împreună mai departe. Nu este ușor nici măcar că avem meserii care ne cer să plecăm de acasă, în cazul lui Radu, chiar pe un alt continent, sau că suntem mereu expuși. Dar totul face parte din farmecul vieții”, a mai adăugat actrița.