Stiri mondene

Cătălin Botezatu, primele declarații după ce a fost amendat la ziua lui de naștere! Ce s-a întâmplat, de fapt, la petrecere: „E o ipocrizie”

Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu după ce a fost amendat la ziua lui de naștere
Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu după ce a fost amendat la ziua lui de naștere [Sursa foto: Instagram]
Cătălin Botezatu a oferit primele declarații după amenzile primite la ziua lui de naștere. Ce s-a întâmplat la aniversare sa?!

Cătălin Botezatu a împlinit 55 de ani și a organizat sâmbătă seară o petrecere l-a care au participat prietenii săi apropiați. Pentru că era trecut de ora 21:00, polițiștii au întrerupt petrecerea și au dat mai multe amezi. Administratorul societății a fost sancționat cu suma de 10.000 de lei, pentru nerespectarea programului de funcționare și încă 10.000 de lei după ce s-a constatat că funcționase în regim de „club”, nu de restaurant.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” a vorbit despre amenda primită după petrecerea organizată de ziua lui de naștere și a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile la marele eveniment. 

Citeste si: Cătălin Botezatu, noi detalii despre retragerea de la ”Bravo, ai stil!”: „Nu pot să fiu manipulat! Sunt un om care mi-am creat singur imaginea”

„Ipocrizia este la ea acasă. Tot ce înseamnă restaurantele sau cluburile de pe Herăstrău au program strict până la ora 9.00. În toate cluburile și așa-zisele restaurante lumea stă în picioare, dansează, socializează. În fiecare seară sunt polițiști care vin și spun respectuos înainte de ora 9 ”Trebuie să vă pregătiți ca la ora 9 să părăsiți clubul”. Deci nimeni nu descinde, nimeni nu a intrat cu forța. 

Nu s-a pus problema de descinderi. Noi am oprit muzica la 9 fără un sfert, tocmai pentru că știm regulile astea. S-a dat o amendă, cum se dă tot timpul, pentru că stătea lumea în picioare și nu s-a respectat distanțarea. Amenda e firească. Totuși, mai mult de jumătate nu au știut că ăsta este programul”,  a spus Cătălin Botezatu.

Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu după ce a fost amendat la ziua lui de naștere
Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu după ce a fost amendat la ziua lui de naștere[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Botezatu: Ce era, să stea jos, ca la priveghi, și să-mi cânte ”Aleluia”?”

În cadrul unui interviu oferit pentru impact.ro, Cătălin Botezatu a oferit mai multe detalii referitoare la petrecerea „spartă” de polițiști. Fostul jurat de la ”Bravo, ai stil! a recunoscut că singurul moment în care invitații lui au renunțat la mască a fost acela în care au cântat „La mulți ani!”.

Citeste si: Cătălin Botezatu, despre unul dintre cele mai mari regrete pe care le-a avut în viață: ”Sunt lucruri pe care trebuia să le fac”

„I-am invitat la ora 16.00, dar unele vedete au venit pe la ora 18.00. Au plecat la 21.00. Eu, la ora 21.20, eram acasă. Înainte de a pleca, au venit, la ora 21.03, doi polițiști. Au stat în cadrul ușii, ca să se uite, și să vorbească cu chelnerii, mai erau și câteva fete de la PR și cinci bodyguarzi, ne retrăgeam. Se pregăteau deja mesele pentru a doua zi. 

Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu după ce a fost amendat la ziua lui de naștere
Primele declarații ale lui Cătălin Botezatu după ce a fost amendat la ziua lui de naștere[Sursa foto: Instagram]

Dar, ce era să fac, s-au adus patru torturi, invitații s-au ridicat în picioare, fară mască, și mi-au cântat ”La mulți ani!”. Ce era, să stea jos, ca la priveghi, și să-mi cânte ”Aleluia”? Eu nu înțeleg cum vine treaba asta. Până la ora 21.00 nu luăm Covid-19, apoi, brusc, după o secundă, ne îmbolnăvim? E o ipocrizie. A fost o petrecere drăguță, cam o oră, aia e petrecere? Toate localurile primesc amenzi, patronii și le asumă. Mai le rămân ceva bănuți, după ce plătesc amenda, altfel se prăbușește HORECA”, a mai spus creatorul de modă.