Stiri mondene

Cătălin Botezatu, noi detalii despre retragerea de la ”Bravo, ai stil!”: „Nu pot să fiu manipulat! Sunt un om care mi-am creat singur imaginea”

De ce a renunțat Cătălin Botezatu la Bravo, ai stil
Cătălin Botezatu [Sursa foto: Captură YouTube]
Cătălin Botezatu a oferit noi detalii despre emisiunea „Bravo, ai stil!”. De ce a renunțat, de fapt, creatorul de modă la masa juraților?!

Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind unul dintre cei mai mari creatori de modă din România. Fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” se poate lăuda cu o carieră de succes, afacerea sa este cunoscută atât la noi în țară, cât și în străinătate. La sfârșitul lunii iulie, Cătălin Botezatu și-a surprins fanii prin intermediul unui anunț. Mai exact, vedeta a anunțat că va părăsi masa juraților de la „Bravo, ai stil!”.

De ce a renunțat Cătălin Botezatu la emisiunea Bravo ai stil
Cătălin Botezatu[Sursa foto: Captură YouTube]

Cătălin Botezatu: ” Eu nu aparțin unei televiziuni, nu sunt produsul unei televiziuni”

Invitat recent în cadrul unui podcast, Cătălin Botezatu a oferit noi detalii referitoare la retragerea sa din competiția fenomen de la Kanal D. Deși au existat anumite momente tensionate, îndrăgitul creator de modă a ținut să menționeze că s-a bucurat să fie în juriul de la „Bravo, ai stil!”, unde a avut parte de o atmosferă plăcută. 

„Dacă rămâneam la „Bravo, ai stil!”, nu făceam acum atâtea lucruri minunate. Nu aveam cum să fac atâtea prezentări, să plec când vreau eu, unde vreau eu, cum vreau eu să fac. Cel mai greu este că nu pot să fiu manipulat. Cătălin Botezatu este un om puternic și nu poate să fie manipulat. Sunt un om care mi-am creat singur imaginea, iar atunci când vin într-o televiziune, vin cu propria imagine construită de mine, cu muncă multă și bani mulți. Eu nu aparțin unei televiziuni, nu sunt produsul unei televizuni.

De ce a renunțat Cătălin Botezatu la Bravo, ai stil
Cătălin Botezatu[Sursa foto: Captură YouTube]

Este un proiect extraordinar, în care m-am simțit extraordinar de bine. A fost foarte frumos, deși au existat și momente tensionate.(...) Cineva îmi spunea acolo că sunt prea bun și profesionist, repet, eu îmi spun că nu pot să fiu manipulat. Dacă cineva pleacă imediat poate să fie înlocuit de cineva mai bun sau mai puțin bun. Viața merge înainte! Poate vor exista negocieri, poate nu. Poate mă voi întoarce dacă voi vă doriți asta.(..) În perioada asta nu cred că reușeam să fac atâtea proiecte minunate”, a spus Cătălin Botezatu.