Stiri mondene

Cătălin Botezatu împlinește 55 de ani! Urarea Angelei Similea l-a emoționat până la lacrimi: „Cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultimii ani”

Cătălin Botezatu împlinește 55 de ani
Cătălin Botezatu împlinește 55 de ani [Sursa foto: Captură YouTube]
Cătălin Botezatu a izbucnit în lacrimi la TV! Cu ocazia zilei de naștere, Angela Similea i-a făcut creatorului de modă cea mai emoționantă urare.

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți creatori de modă din România, împlinește frumoasa vârstă de 55 de ani, iar cu această ocazie celebrul designer a făcut mai multe declarații despre viața lui. Invitat în platoul emisiunii „Teo Show”, fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” a avut parte de o surpriză inedită, una dintre cele mai dragi persoane din viața sa i-a făcut o urare emoționantă. Mai exact, în timp ce acorda verdicte personalităților din showbiz-ul românesc, renumitul designer a primit prin intermediul unui apel telefonic, cea mai caldă urare din partea Angelei Similea.

Cătălin Botezatu împlinește 55 de ani
Cătălin Botezatu împlinește 55 de ani[Sursa foto: Captură YouTube]

„Eu am fost impresionată de talentul tău și nu numai, mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească. Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături.  E adevărat că ai plătit din când în când cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate să nu plătească într-un fel.

Și pentru că nu vorbesc din cărți, știu cât de multă jertfă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimea la care tu simți că o poți duce. Cătălin, eu îți doresc pentru ziua ta un singur lucru, dar care stă la temelia tuturor celorlalte daruri, sănătate”,
este  urarea făcută de Angela Similea. 

Cătălin Botezatu împlinește 55 de ani
Cătălin Botezatu împlinește 55 de ani[Sursa foto: Captură YouTube]

Cătălin Botezatu nu și-a putut stăpâni lacrimile: ”Emoția m-a copleșit”

Pentru că îi leagă o prietenie strânsă și ani de zile de colaborare, Cătălin Botezatu îi poartă un deosebit respect și o idolatrizează. Fiind copleșit de emoție și nu se aștepta la un asemenea cadou, fostul jurat de la „Bravo, ai stil! a izbucnit în lacrimi. 

Citeste si: Cătălin Botezatu, despre unul dintre cele mai mari regrete pe care le-a avut în viață: ”Sunt lucruri pe care trebuia să le fac”

„Când am devenit creator de modă, i-am făcut rochii acestei dive. Pentru mine era…nu știu dacă dânsa realiza, pentru mine era ceva dumnezeiesc. Și așa va rămâne. Vă mulțumesc frumos, emoția m-a copleșit. Mi-am adus aminte și de melodia Să mor de dragoste rănită, pentru că și în clipul acela am fost alături de dumneavoastră. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultimii ani, vă mulțumesc”, a spus Cătălin Botezatu.