Stiri mondene

Meghan Markle atacă din nou monarhia în cea de-a treia parte a documentarului: „Meg a devenit acest țap ispășitor pentru Palat”

Meghan Markle atacă din nou monarhia în cea de-a treia parte a documentarului: „Meg a devenit acest țap ispășitor pentru Palat”
Meghan Markle atacă din nou monarhia în cea de-a treia parte a documentarului [Sursa foto: Instagram]
Meghan Markle, noi dezvăluiri despre conspirația de la Palatul Buckingham. Iată ce a declarat Ducesa de Sussex în cea de-a treia parte a documentarului!

De la începuturile relației lor, la renunțarea la statutul regal, Prințul Harry și Meghan Markle, își împărtășesc parcursul complicat cu propriile cuvinte în documentarul ”Harry și Meghan”. În cea de-a treia parte a serialului, Meghan Markle atacă din nou monarhia, susținând că de multe ori au fost inventate povești desprea ea și Prințul Harry pentru a evita ca știrile despre ceilalți membri ai familiei regale să fie tipărite. Episodul va prezenta accentuarea tensiunilor dintre Ducii de Sussex și monarhie.

Citește și: Harry & Meghan. A apărut documentarul despre cuplul regal din Regatul Unit al Marii Britanii

Meghan Markle atacă din nou monarhia în cea de-a treia parte a documentarului: „Meg a devenit acest țap ispășitor pentru Palat”
Meghan Markle atacă din nou monarhia în cea de-a treia parte a documentarului[Sursa foto: Instagram]

Meghan Markle, noi dezvăluiri despre Familia Regală în cea de-a treia partea a documentarului ”Harry și Meghan”

Meghan Markle atacă în mod direct monarhia, spunând că de multe ori au fost inventate povești desprea ea și Prințul Harry pentru ca știrile negative despre ceilalți membri ai familiei regale să dispară.

Ducesa susține chiar că a fost lansată o conspirație împotriva ei, iar avocata, Jenny Afia a confirmat că a existat un „război împotriva lui Meghan” în spatele ușilor închise ale Palatului Buckingham „pentru a se potrivi agendei altor persoane”. În plus, ea a explicat cum știrile negative despre relația lui Meghan și tatăl ei, Thomas au fost „ultima picătură dintr-o campanie negativă și urâtă”.

Teaser-ul pentru partea a treia a documentarului cuprinde atacurile lui Meghan Markle, dar și declarația lui Lucy Fraser, o prietenă bună a Decesei.   „Meg a devenit acest țap ispășitor pentru Palat. Și astfel, ei alimentau povești despre ea, indiferent dacă erau adevărate sau nu, pentru a evita ca alte știri mai puțin favorabile să fie tipărite”, a spus Lucy.

Meghan Markle susține același lucru, adăugând declarației făcute de buna sa prietenă: „Când o știre despre cineva din familie apare pentru un minut, se gândesc: „Trebuie să o facem să dispară”.

Citește și: Când apare documentarul despre Prințul Harry și Meghan Markle. Trailerul a adunat 6,9 milioane de vizualizări pe YouTube

Ce au dezvăluit Prințul Harry și Meghan Markle în primele două părți ale documentarului?

Primele două parți ale serialului documentar au apărut deja pe Netflix, iar Meghan Markle și Prințul Harry descriu viața de la Palat drept „un joc murdar” și oferă detalii despre „durerea și suferința femeilor care se căsătoresc în această familie”.

Prințul Harry și Meghan Markle au povestit în primele două episoade ale serialului și despre cum a început povestea lor de dragoste. Cei doi s-au cunoscut pe Snapchat, prin intermediul unei prietene comune, iar povestea de dragoste a început după ce Harry a spus că vrea să afle mai multe despre femeia din spatele unui filtru amuzant.

„Derulam prin feed-ul meu și cineva cu care eram prieten avea acest videoclip cu ele două, ca un Snapchat”, a povestit Prințul Harry.