Stiri mondene

Cum a reacționat Kate Middleton când Meghan Markle i-a cerut împrumut un luciu de buze

Cum a reacționat Kate Middleton când Meghan Markle i-a cerut împrumut un luciu de buze
Cum a reacționat Kate Middleton când Meghan Markle i-a cerut împrumut un luciu de buze
Kate Middleton, reacție neașteptată când cumnata sa, Meghan Markle, i-a cerut împrumut un luciu de buze. Cât de afectată a fost Prințesă de Wales de cele întâmplate?

De-a lungul anilor, Kate Middleton a preferat să se machieze singură. Până și în ziua nunții a refuzat să apeleze la un make up artist. Ducesa face tot posibilul să arate cât mai natural, de aceea apelează la un machiaj simplu. Finalul unei astfel de „ședințe de make-up” îl reprezintă puțin fard de obraz și un ruj nude, sau un luciu de buze, cu un ton mai mult decât culoarea naturală a buzelor sale. 

Kate Middleton
Kate Middleton

Prințul Harry a dezvăluit un ”moment ciudat” între soția sa și Kate Middleton

În viitoarele memorii ale Prințului Harry, „Spare”, ducele de Sussex își amintește un „moment ciudat” între soția sa, Meghan Markle, și cumnata sa, Kate Middleton. Întâlnirea neplăcută ar fi avut loc înainte de apariția în 2018 a familiei Sussex și a Țării Galilor la Forumul Fundației Regale, când noua soție a lui Harry a cerut să împrumute luciul de buze al lui Kate când l-a uitat pe al ei, fiind un „ lucru american ”, așa cum l-a

numit Ducele de Sussex.

Meghan Markle
Meghan Markle 

Citește și: Utimele cuvinte pe care Prințul Harry i le-a spus Reginei Elisabeta a II-a: ”Sper că va fi fericită”. Ducele de Sussex, printre ultimii nepoți ai Suveranei care a ajuns la căpătâiul ei

Conform spuselor sale, Kate Middleton a fost surprinsă în timp ce a băgat mâna în geanta ei: „ Meg și-a pus puțin pe deget și și-a aplicat pe buze. Kate s-a strâmbat.”. 

Prințul Harry a adăugat că presupusul incident despre care a spus el a avut loc înainte de apariția pe Forumul Fundației Regale a Sussex și Waleses în 2018 a fost ceva despre care cuplurile „ ar fi trebuit să poată râde ”, dar presa internațională a simțit că a fost „ceva mai grav ”.

Prințul Harry
Prințul Harry[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: În ce relații au rămas Prințul Harry și Prințul William după părăsirea familiei regale? „Mi-ar plăcea să îl am înapoi pe fratele meu”

În cartea controversată, Ducele aruncă detalii explozive nu numai despre fratele și cumnata lui, ci și despre Regele Charles despre care susține că nu l-a îmbrățișat după moartea Prințesei Diana și Camilla Parker Bowles, care i-ar fi convertit dormitorul de la Clarence House în propriul ei dressing. Palatul a declarat pentru Page Six că nu va comenta nicio acuzație din carte.