Stiri mondene

Pete Davidson, iubitul lui Kim Kardashian, despre cel mai mare vis al său! Comediantul este pregătit să devină tată: „Este lucru pe care îl doresc”

Pete Davidson, pregătit să devină tată
Pete Davidson, pregătit să devină tată [Sursa foto: Instagram]
Iubitul lui Kim Kardashian, Pete Davidson, a dezvăluit că este pregătit să devină tată. Ce alte confesiuni a mai făcut comediantul!

După despărțirea de Kanye West, Kim Kardashian și-a refăcut viața alături de Pete Davidson care o face să radieze de fericire. De aproximativ un an, vedeta de peste ocean trăiește clipe minunate alături noul ei partener de viață. Într-un interviu acordat lui Kevin Hart, Pete Davidson a făcut o confesiune care a luat pe toată lumea prin surprindere. Iubitul lui Kim Kardashian a susținut că cel mai mare vis al său este să devină tată într-o bună zi.

Mai mult, comediantul își dorește să fie un părinte demn și un model de urmat pentru copiii săi.

Pete Davidson, pregătit să devină tată
Pete Davidson, pregătit să devină tată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Kanye West, val de atacuri la adresa lui Pete Davidson! Ce îi reproșează rapperul?!: „Când etichetez oamenii doar creez un profil”

„Cel mai mare lucru pe care îl doresc și pe care încă nu l-am obținut este să devin tată. Ăsta este cel mai mare vis al meu. Mă pregătesc pentru asta. Încerc să fiu cea mai bună variantă a mea", a declarat Pete Davidson.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim Kardashian, despre relația cu comediantul Pete Davidson

În cel mai recent episod din „The Kardashians”, Kim Kardashian  a mărturisit că ea a fost cea care a făcut primul pas în relația cu Pete Davidson, asta după cei doi au apărut împreună într-o scenetă când a găzduit emisiunea „Saturday Night Live” din octombrie, anul trecut.

Pete Davidson, pregătit să devină tată
Pete Davidson, pregătit să devină tată[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce condiție trebuie să respecte Pete Davidson, dacă vrea să se însoare cu Kim Kardashian: „Va trebui să semneze un contract”

„Asta s-a întâmplat cu Pete. Când ne-am sărutat în scenetă a fost așa un vibe. L-am sunat pe producătorul de la SNL și i-am zis «Hei, ai cumva numărul lui Pete?». Ei au zis că da. I-am scris și nu mă gândeam niciodată că o să fiu într-o relație cu el. Pete este cu siguranță cel mai bun om pe care l-am întâlnit vreodată. Are cea mai bună inimă.’’, a povestit vedeta de la Hollywood.