Stiri mondene

Kanye West, val de atacuri la adresa lui Pete Davidson! Ce îi reproșează rapperul?!: „Când etichetez oamenii doar creez un profil”

Kanye West, val de atacuri la adresa iubitului lui Kim Kardashian, Pete Davidson
Kanye West, val de atacuri la adresa iubitului lui Kim Kardashian, Pete Davidson [Sursa foto: Instagram]
Kanye West a făcut o serie de acuzații la adresa lui Pete Davidson, noul iubit al lui Kim Kardashian.

În urmă cu câteva ore, Kanye West a avut o cădere nervoasă și a postat o mulțime de lucruri de neînțeles pe rețelele sociale, acuzații și jigniri la adresa fostei sale soții, Kim Kardashian, și a actualului ei iubit, comediantul Pete Davidson. Conform Daily Mail, noul iubit al vedetei îi trimisese un mesaj rapperului, în care îi spunea că nu se impică în modul în care el și Kim Kardashian își cresc copiii.

Fiind revoltat de gestul bărbatului, Kanye West a publicat o fotografie mai veche pe contul său de Instagram, în care comediantul apare alături de Machine Gun Kelly. Mai mult, artistul a adăugat în dreptul imaginii și un mesaj, spunând că Pete Davidson nu se va apropia de copiii săi și să nu se bage niciodată în relația de familie. 

Kanye West, val de atacuri la adresa iubitului lui Kim Kardashian, Pete Davidson
Kanye West, val de atacuri la adresa iubitului lui Kim Kardashian, Pete Davidson[Sursa foto: Instagram]

„Nu, nu-mi vei întâlni niciodată copiii”, a scris Kanye West  în postarea pe care a șters-o ulterior de pe Instagram.

Kanye West a continuat seria de acuzații. L-a numit pe comediant ”dobitoc” şi s-a amuzat teribil de tatuajul său cu Hillary Clinton. La scurt timp, artistul a șters toate postările legate de Pete Davidson. Reamintim că reacția rapperului nu este una neobișnuită, acesta a avut câteva episoade și în trecut.

Citeste si: Kanye West se pregătește să lanseaze un nou album- „Donda 2”! Când va fi lansat

„Când etichetez oamenii doar creez un profil. Există un grup de oameni care conduce media și alegerile. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru libertatea de exprimare. Uită-te la acest nemernic. Mă întreb dacă Instagram îmi va închide pagina pentru că l-am dezmințit pe fostul iubit al lui Clinton.”, a mai susținut rapperul.

Kanye West, val de atacuri la adresa iubitului lui Kim Kardashian, Pete Davidson
Kanye West, val de atacuri la adresa iubitului lui Kim Kardashian, Pete Davidson[Sursa foto: Instagram]

Kim Kardashian și Kanye West, scandal de proporții

Kanye West a acuzat-o pe Kim Kardashian  că i-a permis fiicei sale să publice clipuri pe TikTok! Rapperul nu a ezitat să-i transmită un mesaj fostei sale soții, prin intermediul rețelelor sociale. Deși Kanye West a vorbit în nenumărate rânduri despre faptul că nu își dorește ca niciunul dintre cei patru copii ai săi să folosească TikTok fără permisiunea lui.

Citeste si: Kanye West, cadou inedit pentru noua sa iubită, Julia Fox, cu ocazia zilei de naștere: „El era tot numai un zâmbet”

„Din moment ce acesta este primul meu divorț trebuie să știu ce ar trebui să fac cu privire la fiica mea care apare pe TikTok împotriva voinței mele?”,   a spus Kanye West.