Stiri mondene

Kim Kardashian a scris istorie la MET GALA! A purtat rochia lui Marilyn Monroe și spune că a ținut o dietă drastică înainte

 Kim Kardashian a purtat rochia lui Marilyn Monroe la MET Gala
Kim Kardashian a purtat rochia lui Marilyn Monroe la MET Gala [Sursa foto: People ]
Kim Kardashian a vorbit despre măsurile extreme pe care le-a luat cu câteva săptămâni înainte de MET Gala pentru a încăpea în rochie.

Kim Kardashian a apărut la MET Gala de mână cu noul ei iubit, Pete Davidson,făcând astfel, debutul relației lor. Milionara de peste ocean a impresionat printr-o ținută pe care o purta și regretata actriță Marilyn Monroe. 

Citeste si: MET GALA 2022: Cele mai neinspirate ținute de pe covorul roșu

Kim Kardashian a purtat o rochie din garderoba lui Marilyn Monroe la MET Gala

Toți ochii au fost ațintiți asupra lui Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, și a lui Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani, când au ieșit împreună pe covorul roșu al Gala Met 2022. Cu toate că cei doi au apărut pentru prima dată pe covorul roșu de la MET Gala, altul a fost subiectul zilei. Rochia antreprenoarei de modă este ceea ce îi face pe toți să vorbească.

Kim Kardashian a împrumutat una dintre cele mai emblematice rochii ale lui Marilyn Monroe – rochia în care i-a cântat „La mulți ani!” președintelui Kennedy în 1962 – care a fost expusă în Orlando, Florida, la Ripley's Believe It or Not!. Ea a completat stilul plin de farmec cu cercei cu diamante și o blană albă.

 Kim Kardashian a purtat rochia lui Marilyn Monroe la MET Gala
Kim Kardashian a purtat rochia lui Marilyn Monroe la MET Gala[Sursa foto: People ]

„Ei bine, aceasta este rochia lui Marilyn Monroe și are 60 de ani.

A purtat asta când i-a cântat „La mulți ani” președintelui John F. Kennedy în 1962”, a declarat Kardashian corespondentului Vogue La La Anthony pe covorul roșu, scrie People.

Kardashian a trebuit să slăbească 16 kilograme pentru a se potrivi în rochia concepută de Jean Louis și achiziționată în 2016 de Ripley's Believe or Not! muzeu din Orlando, Florida. 

 Kim Kardashian a purtat rochia lui Marilyn Monroe la MET Gala
Kim Kardashian a purtat rochia lui Marilyn Monroe la MET Gala[Sursa foto: People ]

„A fost o altfel de provocare”, a spus ea. „Eram hotărâtă să mi se potrivaescă”