Stiri mondene

Pete Davidson a ajuns la terapie din cauza lui Kanye West. Ce a pățit fostul iubit al lui Kim Kardashian

kim kardashian
Kanye West, reacție neașteptată după despărțirea momentului  [Sursa foto: Instagram]
Pete Davidson a ajuns pe mâna specialiștilor, după ce a fost hărtuit în mediul online de Kanye West și fanii lui.

Vestea că Pete Davidson și Kim Kardashian s-au despărțit a venit ca un șoc pentru fanii cuplului. Unii dintre ei sunt de părere că acest lucru era de așteptat, în contextul în care erau considerați cea mai neașteptată pereche din showbiz. După aproximativ nouă luni de relație, Kim Kardashian și Pete Davidson au decis să o ia pe drumuri separate.

Pe lângă momentele frumoase ale relației, pe care le-au distribuit în social media, relația celor doi a avut și momente dificile.

Fostul soț al vedetei din clanul Kardashian, rapper-ul Kanye West, i-a transmis de nenumărate ori mesaje acide lui Pete Davidson, în mediul online.

Citeste si: Pete Davidson, iubitul lui Kim Kardashian, despre cel mai mare vis al său! Comediantul este pregătit să devină tată: „Este lucru pe care îl doresc”

Surse apropiate comediantului american au dezvăluit că Pete Davidson a avut nevoie de terapie pentru a putea trece peste hărțuirea pe care a primit-o.  „Atenția și negativitatea provenite de la Kanye sunt un trigger puternic pentru Pete și el a fost nevoit să ceară ajutor”, au declarat surse apropiate comediantului de 28 de ani.

kim kardashian
Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit după 9 luni de relație [Sursa foto: Instagram]

Gestul neașteptat făcut de Kanye West, după anunțul că Pete Davidson și Kim Kardashian s-au despărțit

Imediat după aflarea despărțirii, Kanye West a profitat de moment pentru a posta un nou mesaj acid la adresa lui Pete Davidson. Rapper-ul american a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie editată drept o pagină din New York Times, pe care scrie cu majuscule: „Skete Davidson, mort la vârsta de 28 de ani”

În imagine mai este scris, dar cu litere mici, următoarea frază: „Kid Cudi trebuia să cânte la înmormântare, dar i-a fost frică de cei care aruncă cu sticle”.

Atât Pete Davidson, cât și Kim Kardashian, s-au arătat deranjați de postare și au luat legătura cu Instagram în legătură cu postarea, potrivit revista PEOPLE.

kim kardashian
Postarea controversată a lui Kanye West [Sursa foto: Instagram]

Kim Kardashian  și Kanye West au fost împreună 8 ani de zile și au împreună patru copii. S-au despărțit după ce au traversat un an dificil din căsnicia lor, după ce Kanye West a creat controverse după candidatura la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii.