Stiri mondene

Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody?! Cine l-a dat de gol pe artist?!

 Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody?! Cine l-a dat de gol pe artist?!
Pepe s-ar fi căsătorit în secret cu Yasmine Ody, iar vestea cea mare ar fi fost dată chiar de un apropiat al artistului.

Pepe s-ar fi căsătorit în secret cu iubita lui care i-a dăruit un băiețel în urmă cu doar câteva luni, iar marea veste a fost dată chiar de un apropiat al familiei.

Citeste si: Pepe a împlinit 43 de ani. Cum l-au surprins Yasmine Ody și fetele lui: „La mulți ani, tati!”

Pepe s-a căsătorit în secret cu Yasmine Ody: „ A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane”

Pepe trăieste una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. După divorțul de Raluca Pastramă și-a găsit din nou fericirea în brațele unei femei frumoase care de curând l-a făcut și tătic pentru a treia oară. Este vorba despre frumoasa Yasmine Ody, alături de care s-ar fi căsătorit chiar înainte de sărbătorile pascale. Fanii din mediul online au văzut că iubita lui Pepe și-a schimbat numele de familie cu cel al artistului pe Instagram, însă nu au știut dacă cei doi chiar și-au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă. Iată că acum vine și confirmarea.

Citeste si: Pepe, momente emoționante la un concert! Artistul a urcat pe scenă alături de fiica lui, Rosa, dar și de băiețelul nou-născut

Giani Pascu, fratele lui Pepe, a fost cel care l-a dat de gol că s-a căsătorit cu Yasmine Ody. Cântărețul ar fi preferat ca evenimentul să rămână secret.

 Pepe s-a căsătorit cu Yasmine Ody?! Cine l-a dat de gol pe artist?!
Pepe [Sursa foto: Facebook]

„Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tamtam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi. De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou. Pepe are un suflet de aur. Dacă toată lumea ar avea un suflet ca al lui, nu ar mai exista războaie. Pepe nu cred că a dezamăgit pe cineva. Merită tot binele din lume, sunt fericiți, au o familie frumoasă! Îi iubesc și când dorm! Noi, frații, nu putem trăi unul fără celălalt!”, a declarat Giani Pascu, fratele lui Pepe, pentru impact.ro.