Stiri mondene

Pepe, momente emoționante la un concert! Artistul a urcat pe scenă alături de fiica lui, Rosa, dar și de băiețelul nou-născut

Imagini emoționante cu Pepe la un concert
Imagini emoționante cu Pepe la un concert [Sursa foto: Instagram]
Pepe a urcat pe scenă alături de fiica lui, Rosa, și băiețelul nou-născut. Momentul emoționant a fost surprins chiar de partenera artistului, Yasmine Ody.

Pepe este în culmea fericirii acum că este și tată de băiat. Iubita artistului, Yasmine, a născut pe 7 iunie un băiețel perfect sănătos. Recent, artistul a susținut un moment foarte emoționant pe scenă, la un concert. A urcat alături de fiica lui, Rosa, dar și de băiețelul nou-născut. Întregul moment a fost imortalizat chiar de Yasmine Ody, partenera de viață a cântărețului. Ulterior, imaginile au fost încărcate pe rețelele sociale.

Din imaginile surprinse ne putem da seama că Pepe trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui, iar artistul a stat tot timpul pe scenă cu zâmbetul pe buze, semn că se mândrește cu „comorile lui”. 

Citeste si: Pepe și fiica sa, Rosa au au lansat „Iubesc” alături de Theo Rose și Alessandra

Imagini emoționante cu Pepe la un concert
Imagini emoționante cu Pepe la un concert[Sursa foto: Instagram]

Pepe, tată pentru a treia oară

Pe canalul său de YouTube, Pepe  a vorbit pentru prima dată despre fiul său. Totuși, artistul a fost foarte rezervat în ceea ce privește venirea pe lume a copilului său, dar a transmis câteva cuvinte despre acesta.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro)

Citeste si: Pepe, primele detalii despre botezul fiului său și al lui Yasmine Ody! Ce nume a ales artistul pentru băiețelul său?!: „Sunt foarte organizat”

Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”,  a spus Pepe  pe YouTube.

„El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu”, a mai spus artistul. Se pare că vedeta își va boteza băiețelul cu numele de scenă al său.