Stiri mondene

Pe cine ar suna acasă Zanni de la Survivor România! Un prieten apropiat a dezvăluit totul

Zanni de la Survivor România
Zanni de la Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Omar, un prieten apropiat al lui Zanni de la Survivor a dezvăluit pe cine ar suna Zanni dacă ar câștiga proba de comunicare.

Zanni este unul dintre concurenții care fac parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România și s-a făcut remarcat prin abilitățile sale sportive, dar și pentru tăria de carcater de care dă dovadă. Zanni este un copil care nu își cunoaște părinții, iar în ultima vreme a locuit într-un cămin studențesc, motiv pentru care a venit la Survivor cu un scop bine definit: acela de a-și cumpăra o casă. 

Zanni face parte din Golden Boy Society, trupa formată de Alex Velea și din care fac parte mai mulți tineri artiști. Unul dintre ei este Omar, cel care îi este bun prieten lui Zanni și coleg de trupă.  

Omar, despre Zanni
Omar, despre Zanni[Sursa foto: Captură YouTube]

„M-am cunoscut cu Zanni la studiouri, m-am alăturat echipei Trapmanele All Stars foarte recent. M-am văzut cu Zanni la studio și ulterior am aflat că el de fapt stă foarte aproape de zona în care stau și eu.

Și l-am respectat foarte mult, le-am povestit și alor mei și au fost impresionați de povestea lui Zanni, dar per total e un om demn de respect”
, a spus Omar, prietenul lui Zanni.

Dacă ar câștiga proba de comunicare de la Survivor, Zanni nu ar vrea să sune pe nimeni. Iată de ce

Tot Omar a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show că Zanni i-a spus atunci când a plecat că nu ar vrea să sune pe nimeni dacă ar avea ocazia.

Zanni a spus că preferă să ofere acel telefon altui concurent. 

Zanni de la Survivor România
Zanni de la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„Respectul meu pentru Zanni a crescut foarte tare în momentul în care l-am dus la aeroport ca să plece la Survivor. Știu că în acest concurs vine momentul când poți să dai un telefon cuiva. Și i-am zis, `o să ne suni pe noi, nu?` Și mi-a zis: `eu știu că voi mă iubiți foarte tare și o să stau telefonul ăla unui alt concurent pentru că știu că voi știți că mi-e mai bine aici. Și o să vorbim când mă întorc cu premiul acasă`. Asta a fost reacția lui”, a declarat Omar.